Άρης Midea BC-Τουρκ Τέλεκομ (02/10/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Άρης Midea BC – Τουρκ Τέλεκομ σε πολύ σημαντικό ματς για το EuroCup με εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Nick Galis Hall» ο Άρης Midea BC κοντράρεται με την Τουρκ Τέλεκομ (02/10/2024, 20:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ για τη φάση των ομίλων του EuroCup. Ο Άρης Midea BC αναζητά την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση και βασίζεται στη δύναμη της έδρας του προκειμένου να πετύχει το στόχο του. Η Τουρκ Τέλεκομ ψάχνει να κάνει το δύο στα δύο ώστε να βάλει γερές βάσεις για την πρόκρισή της στα νοκ άουτ.

ΆΡΗΣ MIDEA BC – ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στη δυνατή αναμέτρηση Άρης Midea BC – Τουρκ Τέλεκομ τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση αναφορικά με το ποια ομάδα λογαριάζεται το φαβορί για να πάρει τη νίκη. Βέβαια, τα στατιστικά και η παράδοση ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους. Να υπενθυμίσουμε ότι από κάθε γκρουπ προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά οι δύο πρώτες, ενώ εκείνες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6 θα παίξουν σε έξτρα νοκ άουτ γύρο.

Ποια είναι η προϊστορία στο Άρης Midea BC – Τουρκ Τέλεκομ από το 2000 μέχρι σήμερα;

  • 5 νίκες ο Άρης Midea BC.
  • 1 νίκη η Τουρκ Τέλεκομ.

Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ συνδυάζονται άψογα και προσφέρουν καταπληκτικές επιλογές σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Το Άρης Midea BC – Τουρκ Τέλεκομ συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες λογαριάζονται από τις καλύτερες της διοργάνωσης και τις πιο φιλόδοξες.

Ο Άρης Midea BC δεν μπήκε καλά στο EuroCup 2024/25. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 95-75 από τη Βενέτσια εκτός έδρας. Η άμυνά του, που ήταν το σήμα κατατεθέν του την περασμένη αγωνιστική περίοδο, δεν λειτούργησε όπως αναμενόταν με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να περιορίσει τα ατού της αντιπάλου. Βέβαια, ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης έμεινε στα θετικά αφού η ομάδα του έχει πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της και ουσιαστικά γίνεται μια καινούρια προσπάθεια και θα χρειαστεί χρόνος για να δέσουν όλοι οι παίκτες μαζί. Ο Άρης ήρθε 4ος στο Σούπερ Καπ Ελλάδας έπειτα από ήττες κόντρα στον Παναθηναϊκό (81-68) και το Περιστέρι (73-69) το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η Τουρκ Τέλεκομ, από τη μεριά της, θέλει να μπει σε μια νέα εποχή επιτυχιών. Έχει κάνει ορισμένες πολύ καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι και στον πάγκο της κάθεται ο Ερντέμ Τζαν που έχει εμπειρίες και παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Στην πρώτη αγωνιστική έδειξε τις δυνατότητές της νικώντας με 72-66 εντός έδρας την Πανεβέζις, αν και ήταν εμφανές πως ακόμη κι εκείνη είναι ανέτοιμη και χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια προκειμένου να φτάσει στο σημείο που επιθυμεί.

Στο EuroCup το στοίχημα είναι συγκλονιστικό. Σε κάθε αγωνιστική η δράση είναι συναρπαστική, ενώ το επίπεδο του ανταγωνισμού ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο καθώς η διοργάνωση φιλοξενεί δυνατές ομάδες και μεγάλους αστέρες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

ΆΡΗΣ MIDEA BC – ΤΟΥΡΚ ΤΕΛΕΚΟΜ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος της σημαντικής αναμέτρησης Άρης Midea BC – Τουρκ Τέλεκομ το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να εμφανιστούν βελτιωμένες σε σύγκριση με την πρεμιέρα τους. Αμφότερες έχουν τομείς όπου εμφάνισαν αδυναμίες και στο προηγούμενο διάστημα δούλεψαν προκειμένου να κάνουν πρόοδο και να μπορέσουν να παραταχθούν πληρέστερες στο παρκέ. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Άρης Midea BC δεν έχει στο μάξιμουμ τον γκαρντ Χοτζ και τον φόργουορντ Λαζέφσκι. Η Τουρκ Τέλεκομ δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ