Άρης-ΑΕΚ, με φόντο την οκτάδα

Reading time3 λ

Κλασική και κρίσιμη η μονομαχία του Άρη με την ΑΕΚ, περιλαμβάνει πολλές ευκαιρίες για στοίχημα.

Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλεί η σημερινή δράση στα παρκέ και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το κυρίως πιάτο της 17ης αγωνιστικής της Basket League μας προσφέρει την κλασική σύγκρουση Άρης-ΑΕΚ, η οποία θα ξεκινήσει στις 17:00 και μοιάζει κρίσιμη για την προσπάθεια των δύο ομάδων να βρεθούν στην τελική οκτάδα.

Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεται η ΑΕΚ, χάρη στη δύσκολη εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας την προηγούμενη εβδομάδα. Θα προσπαθήσει να κερδίσει το πρώτο εκτός έδρας ροζ φύλλο μέσα στο 2022 ώστε να φτάσει το ρεκόρ της στο 50% και να αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Ο Άρης, αντίθετα, έχασε στη Ρόδο από τον Κολοσσό και υποχώρησε στην κατάταξη. Βέβαια, παραδοσιακά στηρίζει πολλά στη δύναμη της έδρας.

Τα φώτα κατευθύνονται και στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Περιστέρι. Την παραμονή στην κορυφή επιδιώκει ο Παναθηναϊκός, που κέρδισε τον Ιωνικό κι έχει τον πρώτο λόγο για τη 14η διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα. Το Περιστέρι, πάντως, είναι βελτιωμένο και άκρως ανταγωνιστικό εσχάτως. Όσο για το ματς Λάρισα-Προμηθέας, αναβλήθηκε αφού διαπιστώθηκαν κρούσματα κορωνοϊού στη θεσσαλική ομάδα.

Το ντέρμπι του «μεγάλου μήλου», Μπρούκλιν Νετς-Νιού Γιορκ Νικς, ξεχωρίζει στο NBA. Έχει μάλιστα, μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού οι ασταθείς Μπρούκλιν Νετς κυνηγούν την έκτη θέση της Ανατολής, ενώ οι βελτιωμένοι Νιού Γιορκ Νικς έχουν επιστρέψει στο κυνήγι της δεκάδας. Σπουδαίο και αμφίρροπο είναι το Μπόστον Σέλτικς-Ντάλας Μάβερικς. Οι Μπόστον Σέλτικς είναι πλέον άκρως ανταγωνιστικοί στη μάχη της ανατολικής τετράδας, κάτι που ισχύει και για τους Ντάλας Μάβερικς στη Δύση.

Ξεχωριστό είναι πάντα το παιχνίδι Φοίνιξ Σανς-Λος Άντζελες Λέικερς. Η πρωτιά των Φοίνιξ Σανς σε όλο το πρωτάθλημα δεν αμφισβητείται, ενώ οι Λος Άντζελες Λέικερς ψάχνουν απεγνωσμένα μεγάλες νίκες για να μη βρεθούν εκτός της δυτικής δεκάδας. Αξιόλογο και το Ορλάντο Μάτζικ-Φιλαδέλφεια 76ερς, ειδικά για τους Φιλαδέλφεια 76ερς, οι οποίοι δε θέλουν να χάσουν το τρένο της κορυφής στην Ανατολή, όπου παίζουν ακόμη Ντιτρόιτ Πίστονς-Λος Άντζελες Κλίπερς και Ατλάντα Χοκς-Ιντιάνα Πέισερς. Στη Δύση μονομαχούν ακόμη Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Μέμφις Γκρίζλις και Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Χιούστον Ρόκετς.

17:00   Άρης-ΑΕΚ                                                          Basket League

20:00   Παναθηναϊκός-Περιστέρι                                   Basket League

20:00   Μπρούκλιν Νετς-Νιού Γιορκ Νικς                     NBA

22:00   Ντιτρόιτ Πίστονς-Λος Άντζελες Κλίπερς          NBA

22:30   Μπόστον Σέλτικς-Ντάλας Μάβερικς                  NBA

01:00   Ορλάντο Μάτζικ-Φιλαδέλφεια 76ερς                 NBA

02:00   Ατλάντα Χοκς-Ιντιάνα Πέισερς                          NBA

02:00   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Χιούστον Ρόκετς        NBA

02:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Μέμφις Γκρίζλις           NBA

04:00   Φοίνιξ Σανς-Λος Άντζελες Λέικερς                   NBA