ΑΕΚ-Ιωνικός, στόχος η ανάκαμψη

Reading time4 λ

Σημαντική η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, περιλαμβάνει σπουδαίες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Πλήθος συναρπαστικών αναμετρήσεων συναντάμε σήμερα στα παρκέ και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το κυρίως μέρος της 18ης αγωνιστικής της Basket League συγκεντρώνει τους προβολείς και ειδικά το παιχνίδι ΑΕΚ-Ιωνικός, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 20:00, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν σε ανάκαμψη.

Βαριά ήττα από τον Άρη γνώρισε η ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα και είναι λογικό να ψάχνει εξιλέωση. Τα προβλήματα, βέβαια, εξακολουθούν να συντροφεύουν την ομάδα του Στέφανου Δέδα και οι απουσίες θα είναι για μια ακόμα φορά πολλές. Ωστόσο, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων έχει επιδείξει δυναμική. Ο Ιωνικός, που δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική με τον Κολοσσό Ρόδου, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Ροδίτες, θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στο σερί επτά ηττών.

Σπουδαία μάχη θα γίνει και στο ζευγάρι Περιστέρι-ΠΑΟΚ. Το Περιστέρι ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, αλλά θέλει να διατηρηθεί στην οκτάδα, κάτι που ισχύει και για τον ΠΑΟΚ, που προέρχεται από ρεπό, αλλά η τελευταία του ανάμνηση είναι η εκτός έδρας επικράτηση επί του Ηρακλή. Με φόντο μια θέση στα πλέι-οφ το ματς Λαύριο-Άρης. Το Λαύριο αναζητεί την παρθενική νίκη μέσα στο 2022, ενώ ο Άρης θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στον θρίαμβο επί της ΑΕΚ. Εξίσου κρίσιμο και το Ηρακλής-Λάρισα. Ο Ηρακλής «υπέκυψε» στον Ολυμπιακό την προηγούμενη εβδομάδα, μετρά έξι διαδοχικές ήττες και αναζητεί διέξοδο από την κάμψη, κόντρα στη Λάρισα που δεν αγωνίστηκε με τον Προμηθέα ελέω κορωνοϊού, αλλά κέρδισε κατά σειρά ΑΕΚ και Λαύριο μετά την τελευταία διακοπή.

Μεγάλα παιχνίδια υπάρχουν και στο NBA απόψε. Κυριαρχεί η σύγκρουση Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μιλγουόκι Μπακς. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει θραύση σε αυτή την περιοδεία στη Δύση, μετρώντας 32,3 πόντους και 11 ριμπάουντ, οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς ψάχνουν την τρίτη σερί νίκη ώστε να διατηρηθούν στο κόλπο της πρωτιάς στην Ανατολή. Βέβαια, οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι φορμαρισμένοι και πλέον κυνηγούν θέση στη δυτική εξάδα. Μάχη θα γίνει και στο Σάρλοτ Χόρνετς-Ντάλας Μάβερικς. Οι γηπεδούχοι θέλουν να «κλειδώσουν» την παρουσία τους στην ανατολική δεκάδα, ενώ οι Ντάλας Μάβερικς διεκδικούν την τέταρτη θέση στη Δύση. Να βγουν από το τέλμα παλεύουν Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ στο Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ντιτρόιτ Πίστονς οι οικοδεσπότες έχουν τον πρώτο λόγο.

16:30   Περιστέρι-ΠΑΟΚ                                                     Basket League

17:00   Ηρακλής-Λάρισα                                                       Basket League

17:00   Λαύριο-Άρης                                                             Basket League

20:00   ΑΕΚ-Ιωνικός                                                             Basket League

23:00   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μιλγουόκι Μπακς             NBA

01:00   Σάρλοτ Χόρνετς-Ντάλας Μάβερικς                           NBA

02:00   Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ντιτρόιτ Πίστονς                   NBA

02:00   Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Λος Άντζελες Λέικερς     NBA