AEK-Κολοσσός Ρόδου, κλειδί για την 3η θέση

Reading time3 λ

Στο παιχνίδι ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου υπάρχουν πολλές εξαιρετικές προσφορές για ποντάρισμα

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:15, κλείνει η αυλαία του σημερινού προγράμματος της Basket League στην Ελλάδα, με μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, το ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της εντός συνόρων, έχοντας την ευκαιρία να εδραιωθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που είναι σαν… μισό πρωτάθλημα, δεδομένης της παρουσίας Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην πρώτη αχώριστη δυάδα. Ο Κολοσσός Ρόδου, όμως,είναι αρκετά επικίνδυνος αντίπαλος, όπως έδειξε και στο τελευταίο παιχνίδι του απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ας μη λησμονούμε πως στον πάγκο του Κολοσσού είναι ένας προπονητής που έχει περάσει πρόσφατα και από αυτόν της ΑΕΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, τη στιγμή που σε αυτόν του «Δικεφάλου» βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης. Το πόσο δύσκολο αναμένεται το παιχνίδι για την ΑΕΚ, φαίνεται από το line που προσφέρεται στο χάντικαπ πόντων. Ο άσος της ΑΕΚ με -5,5 πόντους στο 1,88* στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΓΩΝΑΣ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Στο καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αυτό της Ισπανίας, το Liga Endessa, διεξάγεται απόψε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που ίσως κρίνει και την είσοδο στην τετράδα, το Τενερίφη-Μπανταλόνα. Σαφώς και οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, αλλά αν η ομάδα της Βαρκελώνης θέλει να «εκθρονίσει» την αντίπαλο της από την τέταρτη θέση, οφείλει να την κερδίσει.

Στο ΝΒΑ γίνεται ένα παιχνίδι βράδυ Σαββάτου, μεσημέρι στις ΗΠΑ, το Λος Άντζελες Κλίπερς-Νιου Γιορκ Νικς, με τους Νικς να βρίσκονται σε περιοδεία στη Δύση, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά γι’ αυτούς. Πλέον, κινδυνεύουν να χάσουν την 5η θέση της ανατολικής περιφέρειας, ενώ ίσως μπλέξουν και στη διαδικασία του play in tournament, αν βρεθούν από την 7η και κάτω.

Μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Κυριακής, διεξάγονται κάποιες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με αυτές που ξεχωρίζουν να είναι οι Μέμφις Γκρίζλις-Ντάλας Μάβερικς, Φοίνιξ Σανς-Σακραμέντο Κινγκς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μιλγουόκι Μπακς. Όλα τα παιχνίδια έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, στα πρώτα δύο υπάρχουν οι απουσίες Ντουράντ, Μοράντ για Φοίνιξ Σανς και Μέμφις Γκρίζλις αντίστοιχα, αλλά μένει να φανεί πώς θα επηρεάσουν τις ομάδες τους. Στον τρίτο αγώνα υπάρχει το ερωτηματικό για το αν θα αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έλειψε από τα τελευταία δύο παιχνίδια των Μιλγουόκι Μπακς.

19:30     ΑΕΚ-Κολοσσός Ρόδου                                                         Basket League

21:45     Τενερίφη-Μπανταλόνα                                                    Liga Endessa

23:00     Λος Αντζελες Κλίπερς-Νιου Γιορκ Νικς                        NBA

03:00     Μέμφις Γκρίζλις-Ντάλας Μάβερικς                             NBA

03:30     Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μιλγουόκι Μπακς          NBA

05:00     Φοίνιξ Σανς-Σακραμέντο Κινγκς                                    NBA

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές