ΑΕΚ-Ολυμπιακός, αντίο με ντέρμπι

Reading time2 λ

Στην σπουδαία μονομαχία ΑΕΚ-Ολυμπιακός οι ευκαιρίες για στοιχημα συνεχίζονται στο live.

Σήμερα στις 15:45 διεξάγεται το ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την τελευταία αγωνιστική της Basket League στην Ελλάδα. Στην πλατφόρμα της Betsson πάντα υπάρχουν διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος λοιπόν τελειώνει με ένα ντέρμπι, το οποίο έχει και έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό και την τελική κατάταξη των ομάδων.

Οι δύο πρώτες θέσεις, όπως αναμενόταν, έχουν «κλειδώσει», με τον Ολυμπιακό να τερματίζει πρώτο και τον Παναθηναϊκό δεύτερο. Μένει μόνο να φανεί, αν ο Ολυμπιακός διατηρήσει το αήττητο ή αν η ΑΕΚ καταφέρει να τον κερδίσει. Μάλιστα η ΑΕΚ έχει έντονο βαθμολογικό κίνητρο, αφού αν κερδίσει και ταυτόχρονα χάσει το Περιστέρι από τον Παναθηναϊκό και χάσει και ο ΠΑΟΚ από τον Απόλλων Πατρών, τερματίζει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο Περιστέρι-Παναθηναϊκός, το Περιστέρι με νίκη εξασφαλίζει την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την οποία βέβαια μπορεί να κατακτήσει ακόμη και αν χάσει, φτάνει να ηττηθεί η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό ή αν κερδίσει η ΑΕΚ, να κερδίσουν ταυτόχρονα και ΠΑΟΚ και Προμηθέας, αφού σε τετραπλή ισοβαθμία υπερτερεί.

Στο Άρης-Προμηθέας, ο Προμηθέας αν κερδίσει θα τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, εκτός αν χάσουν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός και ταυτόχρονα κερδίσει στο Απόλλων Πατρών-ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση, αλλά για να μείνει εκεί θα χρειαστεί την βοήθεια του συμπολίτη του και μισητού αντιπάλου, Άρη ή των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού. Για να την διατηρήσει, πρέπει να κερδίσει ο ίδιος και να μην κερδίσει ο Προμηθέας τον Άρη ή αν συμβεί αυτό, να κερδίσει και η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι τον Παναθηναϊκό! Βέβαια μπορεί να μείνει εκεί ακόμη και με ήττα, αν χάσουν ταυτόχρονα Προμηθέας και ΑΕΚ.

Στο Λαύριο-Κολοσσός ενδιαφέρον υπάρχει μόνο για τον Κολοσσό που θέλει νίκη για να τερματίσει στην έβδομη θέση, εκεί που μπορεί βέβαια να βρεθεί και με ήττα, αν χάσει και ο Άρης. Αν κερδίσει ο Άρης και χάσει αυτός, τότε τερματίζει στην όγδοη θέση.

15:45     ΑΕΚ-Ολυμπιακός             Basket League  

15:45     Περιστέρι-Παναθηναϊκός           Basket League  

15:45     Απόλλων Πατρών-ΠΑΟΚ             Basket League  

15:45     Άρης-Προμηθέας            Basket League  

15:45     Λαύριο-Κολοσσός Ρόδου             Basket League  

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |