ΑΕΚ-Προμηθέας, σε αναζήτηση αντίδρασης

Reading time3 λ

Στο σπουδαίο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Προμηθέα θα βρούμε μια σειρά από μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα.

Μεγάλες συγκινήσεις μας περιμένουν σήμερα στα κυριότερα «μέτωπα» και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Το τζάμπολ της όγδοης αγωνιστικής της Basket League είναι λογικό να βρεθεί στο επίκεντρο, ειδικά από τη στιγμή που στις 19:15 υπάρχει η αναμέτρηση ΑΕΚ-Προμηθέας. Οι δύο ομάδες που πάντα προσφέρουν σασπένς, έχουν απόλυτη ανάγκη τη νίκη, με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει.

Η ΑΕΚ είναι λογικό να «καίγεται» μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου στο «σμαραγδένιο νησί», στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη δεύτερη θέση. Όπλο της ομάδας του Ηλία Καντζούρη παραμένει η έδρα, στην οποία έχει απολογισμό τριών νικών και μιας ήττας ως τώρα. Την ίδια στιγμή, στον Προμηθέα υπάρχει μια σημαντική αλλαγή. Ο Μάκης Γιατράς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία, εξαιτίας προβλήματος υγείας. Με νέο προπονητή τον Γιάννη Χριστόπουλο, οι Αχαιοί θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, αφού πριν την ευρωπαϊκή ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ για το Eurocup είχαν υποστεί εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό.

ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Ενδιαφέρουσα είναι η μονομαχία Περιστέρι-Ιωνικός, με την οποία ανοίγει η αυλαία. Το Περιστέρι θα προσπαθήσει να «σβήσει» την ήττα από τη Ρίτας Βίλνιους για το Basketball Champions League και να δώσει συνέχεια στο σερί τεσσάρων νικών που «τρέχει» στο πρωτάθλημα. Ο Ιωνικός, πάντως, είναι ανεβασμένος, αφού προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας. Ακολουθεί το ματς Απόλλων Πάτρας-Κολοσσός Ρόδου. Απάντηση στην ήττα από τον Ιωνικό θα αναζητήσει ο Απόλλων Πάτρας, την παρθενική εκτός έδρας επιτυχία αναζητεί ο Κολοσσός Ρόδου, που προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ.

«Καυτό» είναι το αποψινό πρόγραμμα του NBA. Βέβαια, κυριαρχεί το παιχνίδι Σάρλοτ Χόρνετς-Μιλγουόκι Μπακς. Κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς που εξακολουθούν να ψάχνουν αγωνιστική συνέπεια, ευρισκόμενοι στα χαμηλά… πατώματα της ανατολικής περιφέρειας, οι Μιλγουόκι Μπακς θα επιχειρήσουν να παραμείνουν στο κυνήγι της κορυφής του πρωταθλήματος. Με μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και με τον Κρις Μίντλετον που αποθεραπεύτηκε, τα Ελάφια θέλουν να βελτιώσουν την εκτός έδρας επίδοσή τους. Σπουδαίες κόντρες υπάρχουν επίσης στη Δύση, όπως είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς-Σακραμέντο Κινγκς και Γιούτα Τζαζ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

16:00   Περιστέρι-Ιωνικός                                                  Basket League

17:00   Απόλλων Πάτρας-Κολοσσός Ρόδου                     Basket League

19:15   ΑΕΚ-Προμηθέας                                                     Basket League

19:30   Νιού Γιορκ Νικς-Ντάλας Μάβερικς                      NBA

23:00   Λος Άντζελες Κλίπερς-Σακραμέντο Κινγκς           NBA

01:00   Σάρλοτ Χόρνετς-Μιλγουόκι Μπακς                      NBA

03:00   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ NBA

03:00   Τορόντο Ράπτορς-Ορλάντο Μάτζικ                      NBA

03:30   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Χιούστον Ρόκετς         NBA

04:00   Γιούτα Τζαζ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς               NBA