Άρης-Ολυμπιακός, στο… καυτό «Αλεξάνδρειο»

Reading time3 λ

Στη σπουδαία μονομαχία Άρης-Ολυμπιακός οι ευκαιρίες για στοιχημα συνεχίζονται στο live

Νωρίς το απόγευμα, στις 16:00, διεξάγεται το Άρης-Ολυμπιακός, το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο γύρο των ελληνικών play offs. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο του να κερδίσει και την αποψινή αναμέτρηση, ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τα play offs της Euroleague, τα οποία ακολουθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Το έργο του δεν αναμένεται εύκολο, αφού ο Άρης είναι πάντα δυνατός στην έδρα του, ειδικά με την εντυπωσιακή συμπαράσταση των οπαδών του, οι οποίοι συνηθίζουν να δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα στο «Αλεξάνδρειο». Πόσο μάλλον όταν γνωρίζουν πως ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα δουν την ομάδα τους φέτος.

Στις 19:15 ξεκινάει και η σειρά Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου, το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα play offs. Παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο φαβορί τον Παναθηναϊκό, με τον Κολοσσό να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας τη δυσκολία της αποστολής του, ακόμη και κόντρα στον φετινό Παναθηναϊκό.

EN ANAMONH NEΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗ, ΛΕΟΝΑΡΝΤ ΚΑΙ ΜΟΡΑΝΤ

Στο ΝΒΑ τα play offs συνεχίζονται κανονικά, με αρκετούς τραυματισμούς βασικών παικτών ομάδων να επηρεάζουν την εικόνα τους. Απόψε στις 22:30 είναι προγραμματισμένο το Λος Άντζελες Κλίπερς-Φοίνιξ Σανς, με τους Κλίπερς να περιμένουν να δουν αν θα έχουν σε αυτό το παιχνίδι τον Λέοναρντ στη σύνθεση τους. Η απουσία του από το προηγούμενο, σε συνδυασμό με την σταθερή απώλεια του επίσης τραυματία Πολ Τζορτζ, τους στοίχισε την ήττα από τους Σανς (129-124). Πλέον, οι Κλίπερς βρίσκονται στο 1-2 στη σειρά, χάνοντας ξανά το πλεονέκτημα έδρας που είχαν αποκτήσει όταν κέρδισαν τον πρώτο τους αγώνα στο Φοίνιξ.

Λίγο αργότερα γίνεται το Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς, με το ερωτηματικό εδώ να είναι αν θα επιστρέψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη σύνθεση των Μπακς. Αυτό μοιάζει το πιθανότερο ενδεχόμενο, αφού ήταν κανονικά στον πάγκο στο τελευταίο παιχνίδι, δείχνοντας να μην έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη μέση. Περισσότερο προφυλάχθηκε και οι συμπαίκτες του τον αντάμειψαν με μία νίκη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά.

Το πρόγραμμα του κουπονιού στο NBA αρχίζει αργά το απόγευμα, με το Μπρούκλιν Νετς-Φιλαδέλφεια 76ερς. Εκεί που οι Σίξερς μπορούν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά των play offs, αν «σκουπίσει» τους Νετς, καθώς προηγείται ήδη με 3-0 νίκες στη σειρά.

Ξημερώματα Κυριακής, στις 05:00, διεξάγεται το τελευταίο παιχνίδι της μέρας, το Λος Άντζελες Λέικερς-Μέμφις Γκρίζλις. Εδώ υπάρχει το ερωτηματικό της συμμετοχής του Τζα Μοράντ στον αγώνα, αφού έχασε τον δεύτερο λόγω τραυματισμού, τον οποίο πάντως κέρδισε η ομάδα του, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά. Βέβαια, απόψε όλοι θα έχουν την προσοχή τους στο ζευγάρι Ντίλον Μπρουκς-Λεμπρόν Τζέιμς, μετά τις δηλώσεις Μπρουκς πως ο Τζέιμς είναι γέρος. Μάλιστα είπε πως σέβεται κάποιον αντίπαλο, μόνο αν του βάλει 40 πόντους. 

16:00     Άρης-Ολυμπιακός           Basket League

19:15     Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου             Basket League

20:00     Μπρούκλιν Νετς-Φιλαδέλφεια 76ερς   NBA

22:30     Λος Άντζελες Κλίπερς-Φοίνιξ Σανς          NBA

02:30     Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς  NBA

05:00     Λος Άντζελες Λέικερς-Μέμφις Γκρίζλις  NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |