Άρης-Περιστέρι, «μονομαχία» για την 3η θέση

Reading time4 λ

Στην Basket League, το Άρης-Περιστέρι περιλαμβάνει εκατοντάδες επιλογές για στοιχημα.

Ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την Basket League διεξάγεται Κυριακή στις 20:30 στην Θεσσαλονίκη, το Άρης-Περιστέρι, άλλες δύο από τις πέντε ομάδες που ισοβαθμούν μετά την πρώτη αχτύπητη δυάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Πρόκειται για ακόμη έναν αγώνα που θα επιτρέψει στην ομάδα που θα πάρει το ροζ φύλλο αγώνα να μπει στην πρώτη εξάδα και να αφήσει την άλλη λίγο πιο πίσω. Ο Άρης τα πηγαίνει περίφημα φέτος, καλύτερα και απ’ ότι αναμενόταν, λόγω του χαμηλού του μπάτζετ και πάντα στο «Αλεξάνδρειο» έχει την δυναμική των οπαδών του. Γι’ αυτό και προσφέρεται, έστω και οριακά, ως φαβορί, σε απόδοση 1,78*, απέναντι στο σαφώς «πλουσιότερο» Περιστέρι του ρούκι, ως προπονητή, Βασίλη Σπανούλη!

Λίγο νωρίτερα, στη Ρόδο, θα έχουμε την ευκαιρία στο Κολοσσός-Ολυμπιακός να δούμε την αντίδραση των πρωταθλητών Ελλάδας στην ηχηρή ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Euroleague, σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του φετινού πρωταθλήματος.

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ LIGA ENDESA

Το ισπανικό πρωτάθλημα μπάσκετ είναι σαφώς το πιο ενδιαφέρον και αμφίρροπο της Ευρώπης και από τις σημερινές αναμετρήσεις της Liga Endesa ξεχωρίζει σίγουρα το Βαλένθια-Τενερίφη. Οι γηπεδούχοι συμμετέχουν στην Euroleague, ενώ η Τενερίφη ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, κάποια στιγμή ισοβαθμούσε στην κορυφή με την Μπαρτσελόνα. Παραμένει ψηλά, όμως σιγά – σιγά υποχωρεί. Στόχος της να μην βγει εκτός τετράδας. Στην ίδια διοργάνωση δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα η πρωταθλήτρια της χώρας, στο Ομπραντόριο-Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τους λάτρεις του ΝΒΑ, όπως κάθε Κυριακή, έτσι και σήμερα υπάρχουν κάποια παιχνίδια που διεξάγονται μεσημέρι ώρα ΗΠΑ, βραδάκι στη χώρα μας, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν πιο εύκολα οι φίλαθλοι. Αν δεν αποφασίσουν οι ομάδες να ξεκουράσουν παίκτες, στις 20:00 την Κυριακή αναμένεται μία πολύ δυνατή κόντρα στο Ντάλας Μάβερικς-Φοίνιξ Σανς. Ματς στο οποίο θα βρεθούν αντιμέτωποι δύο πρώην συμπαίκτες, από τα «βαριά» ονόματα του πρωταθλήματος, με νέες φανέλες αμφότεροι, ο Ιρβινγκ για τους Μάβερικς και ο Ντουράντ για τους Σανς!

Μετά τα μεσάνυχτα, υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην ανατολική περιφέρεια. Γειτονικό ντέρμπι «μίσους», αφού η μία πόλη λατρεύει να μισεί την άλλη, το Μπόστον Σέλτικς-Νιου Γιόρκ Νικς. Πριν λίγες μέρες οι Νικς κέρδισαν εντός έδρας τους Σέλτικς, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό τους σερί. Έχουν πλέον οκτώ συνεχόμενες νίκες και σίγουρα οι Σέλτικς θέλουν να γίνουν αυτοί που θα τους το διακόψουν.

15:45 Κολοσσός-Ολυμπιακός                                                    Basket League

20:30 Άρης-Περιστέρι                                                                   Basket League

18:00 Ομπραντόριο-Ρεάλ Μαδρίτης                                      Liga Endesa

19:30 Βαλένθια-Τενερίφη                                                           Liga Endesa

20:00 Ντάλας Μάβερικς-Φοίνιξ Σανς                                     NBA

02:30 Μπόστον Σέλτικς-Νιού Γιόρκ Νικς                                               NBA

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές