Ιωνικός-Ολυμπιακός, με ευρωπαϊκή ορμή

Reading time2 λ

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες επιλογές για στοίχημα υπάρχουν στον αγώνα του Ιωνικού με τον Ολυμπιακό.

Ιδιαίτερη λάμψη υπάρχει σήμερα στα παρκέ και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής της Basket League θα λάβει χώρα στις 20:00 με την αναμέτρηση Ιωνικός-Ολυμπιακός, στην οποία οι Ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να αποφύγουν τις «κακοτοπιές», διαθέτοντας φόρα μετά την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague.

Αφού νίκησε τη Μονακό στο πέμπτο παιχνίδι των πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τη νίκη για να μπορέσει να «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρωτιά της κανονικής περιόδου στην Ελλάδα. Μετρά 17 διαδοχικές νίκες στις εντός των συνόρων διοργανώσεις, ενώ δεν έχει «ιδρώσει» ιδιαίτερα στα δύο φετινά παιχνίδια με τον Ιωνικό σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αφού κρίθηκαν με μ.ο. διαφοράς τους 34,5 πόντους. Οι γηπεδούχοι, πάντως, προέρχονται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ και θα επιχειρήσουν να είναι ανταγωνιστικοί, ενόψει του «τελικού» παραμονής με τη Λάρισα την τελευταία αγωνιστική.

ΣΤΕΨΗ ΣΤΟ BCL, ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ NBA

Απόψε είναι η ώρα στέψης στο Basketball Champions League. Ο ισπανικός «εμφύλιος» τελικός Μανρέσα-Τενερίφη κλέβει την παράσταση. Η Μανρέσα, που επικράτησε της Λούντβιχσμπουργκ στον ημιτελικό, δίνει το «παρών» στον παρθενικό ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της. Την ίδια στιγμή, η Τενερίφη, αφού άφησε εκτός μάχης τη Χαποέλ Χολόν, βρίσκεται για τρίτη φορά στην ιστορία της στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης και θα προσπαθήσει να κερδίσει το δεύτερο τρόπαιο, έπειτα από εκείνο του 2017. Νωρίτερα, παίζουν στον τελικό της… παρηγοριάς ΛούντβιχσμπουργκΧαποέλ Χολόν.

Οι ημιτελικοί των δύο περιφερειών στο NBA μπαίνουν σήμερα στο τέταρτο στάδιο. Σε προσιτή ώρα θα δούμε τη μάχη της Δύσης Ντάλας Μάβερικς-Φοίνιξ Σανς. Η παρέα του Λούκα Ντόντσιτς θα προσπαθήσει να ορθώσει ανάστημα και να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης. Βέβαια, οι Φοίνιξ Σανς, με την εντυπωσιακή «πολυφωνία» και την κλάση του Κρις Πολ έχουν βάλει θεμέλια για να βρεθούν στους τελικούς. Στην Ανατολή, κοντράρονται τα ξημερώματα Φιλαδέλφεια 76ερς-Μαϊάμι Χιτ. Στο… κόλπο θα επιχειρήσουν να παραμείνουν οι Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά οι Μαϊάμι Χιτ έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν πληθώρα λύσεων και είναι το φαβορί της σειράς.

18:00   Λούντβιχσμπουργκ-Χαποέλ Χολόν         Basketball Champions League

20:00   Ιωνικός-Ολυμπιακός                                 Basket League

21:00   Μανρέσα-Τενερίφη                                   Basketball Champions League

22:30   Ντάλας Μάβερικς-Φοίνιξ Σανς                 NBA

03:00   Φιλαδέλφεια 76ερς-Μαϊάμι Χιτ                NBA