Λάρισα-Παναθηναϊκός, υπάρχει σασπένς

Reading time2 λ

Εξαιρετικές ευκαιρίες για στοίχημα μας περιμένουν στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό.

Υψηλής κρισιμότητας αγώνες συναντάμε και σήμερα στα παρκέ, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η δεύτερη μονομαχία Λάρισα-Παναθηναϊκός για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ της Basket League, που είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, κλέβει την παράσταση, αφού φαίνεται να υπάρχει ανταγωνισμός στο ζευγάρι, παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στη σειρά, αφού την Κυριακή επικράτησε με 87-77. Τα πολλά όπλα που διαθέτουν οι Πράσινοι, διευρύνουν το νικηφόρο σερί που διατηρούν υπό τον Γιώργο Βόβορα. Ειδικά, η φόρμα του αρχηγού Ιωάννη Παπαπέτρου και του «μπόμπερ» Νεμάνια Νέντοβιτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, αποτελούν οδηγό για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, η Λάρισα απέδειξε και πάλι ότι μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία της στην τετράδα. Με μπροστάρη τον εντυπωσιακό Στέφαν Μούντι είναι έτοιμη να προσδώσει σασπένς στο ζευγάρι.

«ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ» ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΛΙΓΚΕΣ

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, τα πλέι-οφ συνεχίζουν να είναι… φλογερά. Στην τουρκική Super Lig, κοντράρονται για τρίτη φορά Γαλατάσαραϊ-Αναντολού Εφές. Το εκπληκτικό «μπρέικ» της Γαλατάσαραϊ στον πρώτο αγώνα, όταν διέλυσε την Αναντολού Εφές με 35 πόντους διαφορά, το διαδέχθηκε η εύκολη νίκη της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο δεύτερο ματς. Καθοριστικό πλέον το τρίτο παιχνίδι, που θα δώσει προβάδισμα πρόκρισης στους τελικούς, με τη Γαλατάσαραϊ να έχει στο πλάι της 15.000 οπαδούς της.

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά της ισπανικής ACB κρίνεται στο τρίτο ματς της σειράς Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Τενερίφη. Οι δύο ομάδες πέτυχαν επιβλητικές νίκες στην έδρα τους, αλλά η ισορροπία του 1-1 θα σπάσει εδώ και τώρα, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει στην τετράδα την Μπαρτσελόνα. Στην ιταλική Serie A, διεξάγεται ο τρίτος αγώνας του ζευγαριού Τορτόνα-Βίρτους Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν πλέον μια νίκη από τα ημιτελικά, αφού κέρδισαν και τα δύο παιχνίδια στην έδρα τους. Με όπλο την έδρα, όμως, η Τορτόνα θα επιχειρήσει να παραμείνει «ζωντανή».

19:30   Λάρισα-Παναθηναϊκός                                          Basket League

20:30   Γαλατάσαραϊ-Αναντολού Εφές                             Super Lig Τουρκίας

21:45   Τορτόνα-Βίρτους Μπολόνια                                 Serie A Ιταλίας

22:00   Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Τενερίφη                        ACB Ισπανίας