Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (12/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σε σπουδαίο ντέρμπι για τους τελικούς της Basket League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (12/06/2024) για το 4ο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των τελικών της Basket League. Ο Ολυμπιακός προηγείται στη σειρά με 2-1 και θέλει μια ακόμη νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας για 3η σερί σεζόν. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, θέλει να ισοφαρίσει τους τελικούς και να οδηγήσει τη μάχη του τίτλου σε πέμπτο ματς. Στην πλατφόρμα της Betsson, στοίχημα και μπάσκετ συνδυάζονται τέλεια και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός οι αποδόσεις βάζουν στη θέση του οδηγού τους «ερυθρόλευκους». Πιο αναλυτικά, ο άσος του Ολυμπιακού πληρώνει στο 1,63** και το διπλό του Παναθηναϊκού το συναντάμε ψηλότερα στο 2,22** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που ανοίγει ορίζοντα σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά έχουν φαβορί, αλλά αν κάτι έχει αποδείξει αυτή η σειρά μα και γενικότερα η πορεία και τα στατιστικά των δύο ομάδων στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι πως τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σε κάθε περίπτωση, οι «αιώνιοι» υπόσχονται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό;

  • 99 νίκες ο Ολυμπιακός
  • 118 νίκες ο Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να κάνει το καθοριστικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου που θα τον εδραιώσει ως τον απόλυτο κυρίαρχο στο ελληνικό μπάσκετ. Ήδη έχει κατακτήσει το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο Ελλάδας. Έχοντας διατηρήσει τη μαχητικότητά του και την αστάλινη θέλησή του και στο 3ο ματς, ο Ολυμπιακός θα ψάξει να βελτιωθεί σε ορισμένους τομείς όπως είναι η άμυνα, αλλά και η αποφυγή λαθών όταν εκφράζει επιθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, μετά τη νίκη του με 83-76 στο Game 3 των τελικών της Basket League πάει να κερδίσει μια ακόμη ευκαιρία και ν’ ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Μάλιστα, ο προπονητής του Εργκίν Αταμάν έκανε λόγο για περισσότερα: «Είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης. Στο δρόμο μας για να πάρουμε το τρόπαιο ανατρέψαμε 2-1 εις βάρος μας κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα», είπε χαρακτηριστικά μετά το φινάλε του τρίτου ματς. Ωστόσο κι εκείνος περιμένει από την ομάδα του να εμφανιστεί πιο σταθερή και να διαχειρίζεται καλύτερα το ματς.

Το στοίχημα στην Basket League χτυπάει «κόκκινο» με έναν ακόμη συγκλονιστικό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο και το ίδιο το θέαμα και οι συγκινήσεις. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δώσουν το 100% για τη νίκη έχοντας τον τίτλο στο μυαλό τους. Το να πάρει το τρόπαιο ο Ολυμπιακός προσφέρεται στο 1,45** και το να το σηκώσει ο Παναθηναϊκός φτάνει στο 2,90** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα, αλλά και την ψυχραιμία σε καταστάσεις πίεσης και το συγκεκριμένο ματς, όπως και κάθε άλλο ως τώρα στη σειρά, θα έχει πολλές από αυτές. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Ολυμπιακός δεν υπολογίζει σταθερά στον σέντερ Μουσταφά Φαλ, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν οι Μπραζντέικις, Σίκμα και Ράιτ. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα.

Basket League plaoyffs – Τελικοί:

Αποτελέσματα Game 1

  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 84-89

Αποτελέσματα Game 2

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-86

Αποτελέσματα Game 3

  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 83-76

Αποτελέσματα Game 4

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 85-88

Αποτελέσματα Game 5

  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 87-82

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ