Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ντέρμπι δύο όψεων

Reading time3 λ

Στην παραδοσιακή σύγκρουση Ολυμπιακός-ΑΕΚ βρίσκουμε εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα.

Ένα άκρως συναρπαστικό «μπουκέτο» αγώνων θα μας απασχολήσει σήμερα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα. Ο πρώτος γύρος της Basket League ολοκληρώνεται σήμερα, με το παραδοσιακό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 19:15, να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, έστω κι αν οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικό μονοπάτι στο πρωτάθλημα.

Αήττητος θα επιχειρήσει να κλείσει το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Η νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της Euroleague ήταν ακόμα ισχυρό τονωτικό για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι στοχεύουν στην 41η διαδοχική επιτυχία στις εγχώριες διοργανώσεις. Από την πλευρά της, η ΑΕΚ έχει επίσης ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από τη σπουδαία νίκη επί της Τόφας Μπούρσα για τα πλέι-ιν του Basketball Champions League. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη θα αναζητήσει την υπέρβαση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ώστε να «σβήσει» της διαδοχικές ήττες από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στην Basket League.

«ΦΛΟΓΕΡΕΣ» ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Το πρώτο ματς της ημέρας, ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ, που έχασε από τη Ρίτας Βίλνιους στο Basketball Champions League, θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην τετράδα, στην οποία σκαρφάλωσε χάρη στο διπλό επί της ΑΕΚ. Ο Απόλλων Πάτρας, από την άλλη πλευρά, κοιτάζει προς την οκτάδα, αλλά προέρχεται από ήττες απέναντι σε Προμηθέα και Παναθηναϊκό. Αξιόλογη και η μονομαχία Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο. Ο πρώτος στόχος του Κολοσσού Ρόδου, η παραμονή στην έβδομη θέση που συνεπάγεται τη συμμετοχή στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας, επιτεύχθηκε με τη μεγάλη νίκη επί του Περιστερίου. Στον αντίποδα, το Λαύριο πήρε βαθιά… ανάσα με τον θρίαμβο επί του Ιωνικού.

Σπουδαίες αναμετρήσεις υπάρχουν και στο NBA. Η σπουδαία κόντρα της ανατολικής περιφέρειας, Μαϊάμι Χιτ-Μπρούκλιν Νετς είναι αυτή που κλέβει την παράσταση. Βελτιωμένοι από τα Χριστούγεννα και μετά οι Μαϊάμι Χιτ, έχουν βάλει πλώρη για την εξάδα. Βέβαια, απέναντί τους έχουν τους Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι μπορεί να απώλεσαν το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί τους, αλλά βρίσκονται πλέον σε τροχιά κορυφής. Από τα υπόλοιπα ματς, οι προβολείς θα στραφούν στα Μέμφις Γκρίζλις-Γιούτα Τζαζ και Φοίνιξ Σανς-Κλίβελαντ Καβαλίερς.

15:45   ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας                                   Basket League

17:00   Κολοσσός ΡόδουΛαύριο                                   Basket League

19:15   Ολυμπιακός-ΑΕΚ                                               Basket League

22:00   Ντιτρόιτ Πίστονς-Φιλαδέλφεια 76ερς              NBA

22:30   Τορόντο ΡάπτορςΠόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς      NBA

00:00   Ιντιάνα Πέισερς-Σάρλοτ Χόρνετς                     NBA

01:00   Μαϊάμι Χιτ-Μπρούκλιν Νετς                            NBA

01:00   Μέμφις Γκρίζλις-Γιούτα Τζαζ                          NBA

02:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντάλας Μάβερικς      NBA

02:00   Χιούστον Ρόκετς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς      NBA

03:00   Φοίνιξ Σανς-Κλίβελαντ Καβαλίερς                  NBA

04:00   Λος Άντζελες Κλίπερς-Ατλάντα Χοκς              NBA