Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, αιώνια μάχη

Reading time3 λ

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι λογικό να κυριαρχεί στο κουπόνι.

Με τρόπο συναρπαστικό μας υποδέχεται η καινούρια εβδομάδα. Στην Betsson υπάρχουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές για τα κορυφαία παιχνίδια, όπως είναι των ντέρμπι των αιωνίων, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:15 και με το οποίο υπάρχει το ενδεχόμενο να κριθεί από νωρίς η πρωτιά της Basket League, έστω κι αν βρισκόμαστε μονάχα στο φινάλε της όγδοης αγωνιστικής.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΖ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για τον Ολυμπιακό, που γνώρισε την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Αναντολού Εφές στο πλαίσιο της Euroleague, ο στόχος είναι η διατήρηση του απόλυτου στο πρωτάθλημα, αλλά και το μεγάλο άλμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που χαρίζει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία έχει να επιδείξει 37 διαδοχικές επιτυχίες στις εντός των συνόρων διοργανώσεις, θα βρεθεί με αβαντάζ δύο νικών αν καταφέρει να επικρατήσει στο ντέρμπι.

Ο ΔΙΠΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πέτυχε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας στο πλαίσιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, βλέπει ως μονόδρομο τη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Αφενός για να «πιάσει» τον «αιώνιο» αντίπαλο βαθμολογικά (βέβαια, έχει ένα ματς λιγότερο) και να μείνει «ζωντανός» στη μάχη της πρωτιάς. Αφετέρου, το συγκρότημα του Ντέγιαν Ράντονιτς θέλει να δώσει τέλος στο σερί οκτώ ηττών που έχει υποστεί από τον Ολυμπιακό, με τελευταία αυτή στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο (67-52) στις αρχές Οκτωβρίου.

ΤΟ 12ΑΡΙ ΤΩΝ ΕΛΑΦΙΩΝ

Ακόμα ένα συναρπαστικό βράδυ μας περιμένει και στο NBA. Τα βλέμματα, βέβαια, συγκεντρώνονται στον αγώνα Ορλάντο Μάτζικ-Μιλγουόκι Μπακς. Απέναντι σε μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος μέχρι τώρα, τους Ορλάντο Μάτζικ, οι Μιλγουόκι Μπακς θα προσπαθήσουν να σημειώσουν μια ακόμα επιτυχία που θα τους διατηρήσει στο κόλπο της πρώτης θέσης όχι μόνο της ανατολικής περιφέρειας, αλλά και ολόκληρου του NBA. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, άλλωστε, έχει χτίσει μια εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ, αφού έχει σημειώσει 11 διαδοχικές νίκες, ανεξαρτήτως έδρας. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, στην Ανατολή ξεχωρίζει το παιχνίδι Τορόντο Ράπτορς-Μπόστον Σέλτικς, ενώ στη Δύση κονταροχτυπιούνται Ντάλας Μάβερικς-Φοίνιξ Σανς.

19:15  Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός                          Basket League

02:00  Ορλάντο Μάτζικ-Μιλγουόκι Μπακς             NBA

02:00  Σάρλοτ Χόρνετς-Λος Άντζελες Κλίπερς    NBA

02:30  Ατλάντα Χοκς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ        NBA

02:30  Τορόντο Ράπτορς-Μπόστον Σέλτικς         NBA

03:00  Μέμφις Γκρίζλις-Μαϊάμι Χιτ                           NBA

03:00  Χιούστον Ρόκετς-Φιλαδέλφεια 76ερς         NBA

03:30  Ντάλας Μάβερικς-Φοίνιξ Σανς                     NBA

05:00  Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ιντιάνα Πέισερς    NBA