Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, για το τελειωτικό «χτύπημα»

Reading time2 λ

Στο παιχνίδι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλές εξαιρετικές προσφορές για ποντάρισμα

Απόψε το απόγευμα, στις 19:05, διεξάγεται το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, το τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά των ελληνικών play offs στο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στη σειρά με 2-0 και θέλει μία νίκη απόψε για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στον τελικό. Στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν πάντα διαθέσιμες συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Για αρκετούς είναι διαδικαστικού χαρακτήρα η σημερινή αναμέτρηση, αφού θα πρόκειται για τεράστια έκπληξη, ακόμη και το να δυσκολέψει ο ΠΑΟΚ αυτόν τον Ολυμπιακό. Μία ομάδα που μοιάζει πλήρης, πολύ καλύτερη απ’ όλες τις υπόλοιπες του ελληνικού πρωταθλήματος. Γι’ αυτό είναι και τεράστιο φαβορί για να πάρει τον τίτλο, ανεξαρτήτως αντιπάλου στον τελικό.

Σήμερα γίνεται και ο πρώτος ημιτελικός Μπουλόν Λεβαλουά-Βιλερμπάν, για το γαλλικό πρωτάθλημα, εκεί που την παράσταση «κλέβει» η παρουσία του Γουεμπανιάμα. Το επόμενο Νο1 του ντραφτ, έστω και αν δεν έχει γίνει επίσημα, παίζει τα τελευταία του παιχνίδια στην Ευρώπη.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στην Ισπανία μπαίνει στο παιχνίδι των play offs και η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια. Η Ρεάλ δεν είναι φαβορί ούτε για το πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά το ίδιο ίσχυε και για τη Euroleague. Για τον ίδιο θεσμό διεξάγεται άλλος ένας πρώτος προημιτελικός των play offs, το Τενερίφη-Μάλαγα, που μοιάζει ο πιο αμφίρροπος, κάτι λογικό δεδομένου πως κοντράρονται ο τέταρτος με τον πέμπτο του βαθμολογικού πίνακα.

Στη Γερμανία ξεκινούν σήμερα τα ημιτελικά των play offs, με το Μπάγερν-Ουλμ, αφού η Ουλμ έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός διεκδίκησης του τίτλου την Άλμπα Βερολίνου. Μένει να φανεί αν μπορεί να επαναλάβει τον… άθλο και με την Μπάγερν.

Τέλος, στην Ιταλία αρχίζει σήμερα η σειρά του δεύτερου ημιτελικού, με το Βίρτους Μπολόνια-Ντερτόνα, όπου επίσης η Βίρτους μοιάζει ως πολύ δυνατό φαβορί, αν και η γενικότερη πορεία της Ντερτόνα στη σεζόν μπορεί να θεωρηθεί εντυπωσιακή.

13:30   Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια      ACB

16:15   Μπουλόν Λεβαλουά-Βιλερμπάν    Pro A

19:00   Μπάγερν-Ουλμ         Bundesliga

19:05   Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ  Basket League

20:30   Βίρτους Μπολόνια-Ντερτόνα         Legabasket

22:00   Τενερίφη-Μάλαγα     ACB

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |