Παναθηναϊκός-Λάρισα, άναψε η μάχη

Reading time3 λ

Καθοριστική η τρίτη κόντρα του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα.

Η φλόγα έχει ανάψει για τα καλά στα πλέι-οφ των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Ο τρίτος αγώνας Παναθηναϊκός-Λάρισα, για τα ημιτελικά της Basket League, που διεξάγεται στις 19:30, μοιάζει να έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία, αφού η σειρά εξελίσσεται πολύ πιο συναρπαστική απ’ όσο φαντάζονταν όλοι οι ειδικοί.

Η Λάρισα, όχι μόνο έχει καταφέρει να σταθεί αξιοπρεπώς στην παρθενική παρουσία της στην τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά εκπλήσσει. Στο δεύτερο ματς που έγινε την Τρίτη στη θεσσαλική πόλη, κέρδισε με 84-77, έκανε το 1-1 στη σειρά και πανηγύρισε την πιο σπουδαία νίκη της ιστορίας της. Με δεδομένο ότι και στο πρώτο παιχνίδι ήταν ανταγωνιστική, η μάχη στο Κλειστό Νίκος Γκάλης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα μας καθηλώσει. Φυσικά, ο τίτλος του φαβορί παραμένει στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι απώλεσαν το αήττητο επί των ημερών του Γιώργου Βόβορα, προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, αλλά εξακολουθούν να υπερέχουν ποιοτικά, ενώ στην έδρα τους εξακολουθούν να είναι ισχυρότατοι.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΛΙΓΚΑ, ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

«Καυτό», με όλη τη σημασία, είναι το «μέτωπο» των τελικών της ABA League, όπου απόψε είναι προγραμματισμένο το τέταρτο ματς Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας. Η Παρτιζάν μείωσε σε 2-1 το σκορ της σειράς, χάρη στη νίκη με 70-67 στην αναμέτρηση της Τετάρτης, που ήταν άκρως επεισοδιακή. Τώρα θα επιχειρήσει να φέρει την κατάσταση στα ίσια, τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας έχει ακόμα ένα «match-ball» για να κατακτήσει ξανά τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα

Στην ισπανική ACB, έχουμε απόψε την εκκίνηση και του δεύτερου ζευγαριού της ημιτελικής φάσης Μπαρτσελόνα-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα. Σε αυτό το καταλανικό ντέρμπι, η Μπαρτσελόνα έχει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει να δώσει συνέχεια στην πειστική πρόκριση επί της Γκραν Κανάρια. Στον αντίποδα, η Ζοβεντούτ Μπανταλόνα επέστρεψε μετά από 14 χρόνια στην τετράδα, αφού απέκλεισε την Τενερίφη και θα επιχειρήσει να βάλει δύσκολα στο φαβορί.

Για τρίτη φορά κοντράρονται Λούντβιχσμπουργκ-Άλμπα Βερολίνου στα ημιτελικά της γερμανικής BBL. Η Λούντβιχσμπουργκ θέλει να μείνει… ζωντανή, με όπλο την έδρα της, αφού Άλμπα Βερολίνου κουβαλά το προβάδισμα με 2-0, έπειτα από τη νίκη με 100-76 στο δεύτερο παιχνίδι στη γερμανική πρωτεύουσα. Στη γαλλική Pro A έχουμε το δεύτερο ματς της ημιτελικής σειράς Βιλερμπάν-Ντιζόν. Η Βιλερμπάν έχει κάνει το πρώτο βήμα, αφού επικράτησε της Ντιζόν με 81-68 την Τετάρτη.

19:30   Παναθηναϊκός-Λάρισα                                Basket League

19:30   Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας                       ABA League

20:00   Λούντβιχσμπουργκ-Άλμπα Βερολίνου       BBL Γερμανίας

21:00   Βιλερμπάν-Ντιζόν                                       Pro A Γαλλίας

22:00   Μπαρτσελόνα-Ζοβεντούτ Μπανταλόνα      ACB Ισπανίας