Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (14/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό της Basket League με αμέτρητες αγορές για στοίχημα.

Στο «ΟΑΚΑ» ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (14/06/2024) στο Game 5 των τελικών της Basket League. Είναι ο τελικός των τελικών, η «μητέρα των μαχών» μιας και με τη σειρά στο 2-2, η ομάδα που θα νικήσει σε αυτό το ματς στεφθεί πρωταθλήτρια. Ο Παναθηναϊκός έχει το μομέντουμ και τη δύναμη της έδρας, αλλά ο Ολυμπιακός νιώθει πως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα μπάσκετ στο live σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Συγκεκριμένα, ο άσος του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 1,37** και το διπλό του Ολυμπιακού πληρώνει στο 3,30** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το σπουδαίο ντέρμπι είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός τα προγνωστικά παρουσιάζουν ως φαβορί τον Παναθηναϊκό. Νίκησε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις και θα παίξει στην έδρα του το καθοριστικό Game 5. Βέβαια, έχει κι ο Ολυμπιακός τα επιχειρήματά του. Νίκησε στα δύο πρώτα ματς κι επιπλέον μετράει άλλες δύο νίκες σε τελικούς επί του Παναθηναϊκού αυτή τη σεζόν, στο Σούπερ Καπ και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα;

  • 116 νίκες ο Παναθηναϊκός
  • 99 νίκες ο Ολυμπιακός

Τι έχει συμβεί στα Game 5 παιχνίδια στην ιστορία των τελικών της Basket League;

  • Σε Game 5 έχουν κριθεί ως τώρα 13 τίτλοι στην ιστορία της Basket League κι αυτός θα είναι ο 14ος, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν βρεθεί να μάχονται σε winner takes it all συνθήκες σε 9 περιπτώσεις κι αυτή θα είναι η 10η. Πάντως, να σημειώσουμε πως σε 11 από τις 13 προηγούμενες σειρές που πήγαν σε Game 5 οι νικητές ήταν οι γηπεδούχοι με ποσοστό 84,61%). Δηλαδή, μόνο σε δύο περιπτώσεις «έσπασε» η έδρα.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Game 4 μέσα στο «ΣΕΦ» με 88-85 πραγματοποιώντας δεύτερη συνεχόμενη εξαιρετική εμφάνιση. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει βρει τρόπους για να επιτίθεται στον Ολυμπιακό με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ενώ παράλληλα έχει βελτιώσει και την αμυντική λειτουργία της. Έτσι, πηγαίνει στο Game 5 με το ηθικό στα ύψη και πιστεύοντας στις δυνατότητές της πως μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο της Basket League για πρώτη φορά από το 2021.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, έφτασε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και στο Game 3, αλλά και στο Game 4, μα δεν μπόρεσε να κάνει το καθοριστικό βήμα και να φτάσει ως τη νίκη. «Είχαμε μεγάλη πίεση για να “καθαρίσουμε” το παιχνίδι και να κλείσουμε τη σειρά. Στο επόμενο ματς θα είμαστε έτοιμοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, που περιμένει από την ομάδα του να βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του 3ου σερί τίτλου και την ολοκλήρωση του εγχώριου τρεμπλ.

Το στοίχημα στην Basket League φτάνει στην κορύφωσή του με το ντέρμπι των «αιωνίων» να αναμένεται συγκλονιστικό. Εξάλλου, είναι το καλύτερο στην Ευρώπη αφού κοντράρονται η κάτοχος της Euroleague και η 3η του Final 4 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα δώσουν και την ψυχή τους για τη νίκη. Το Over 155,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός το στοίχημα στο αγωνιστικό σκέλος για τις δύο ομάδες είναι και ψυχολογικό – νοητικό πέραν της ικανότητάς τους να εκτελέσουν αποτελεσματικά το πλάνο τους. Στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια υπήρχαν στιγμές που οι ομάδες «λύγισαν» στην πίεση κι εκείνες που φάνηκαν πιο ψύχραιμες πήραν τη νίκη. Όσον αφορά στις συνθέσεις, ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Ολυμπιακός θα στερηθεί εκ νέου τις υπηρεσίες του σέντερ Μουσταφά Φαλ, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μπραζντέικις, Ράιτ και Σίκμα.

Αποτελέσματα Basket League plaoyffs – Τελικοί:

Game 1

  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 84-89

Game 2

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 92-86

Game 3

  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 83-76

Game 4

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 85-88

Game 5

  • Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 87-82

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ