Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, όλα για τη νίκη

Reading time2 λ

Οι τελικοι basket league έφτασαν στο 4ο ματς, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός λοιπόν, με δεκάδες στοιχήματα

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός κοντράρονται απόψε (21:15) στον basket league τελικος που θα γινει στο «ΟΑΚΑ» και μπορεί να έχουμε ανάδειξη του πρωταθλητή. Με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα χρειάζεται ακόμη μια νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο. Στην basket league προγραμμα τελικους είναι ώρα για το μεγάλο 4ο ματς, για το οποίο προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στην πλατφόρμα της Betsson. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός υπόσχονται ένα ματς υψηλής έντασης. Στοίχημα Ελλάδα Basket League και η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται στο 2,55**, την στιγμή που η επικράτηση του Ολυμπιακού βρίσκεται στο 1,48** στην πλατφόρμα της Betsson. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στοιχήματα για κάθε γούστο, με το line των πόντων να βρίσκεται στο 146,5 πόντοι (με παράταση) και το Over να έχει απόδοση 1,83** για στοιχημα online στην Betsson.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο πρώτο ματς με 73-70. Έπειτα, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απαντήσει και επικράτησε με 67-65. Στο τρίτο ματς στην basket league προγραμμα τελικοί Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός όλοι περίμεναν ντέρμπι, αλλά το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκησε με το εμφατικό 75-52. Τώρα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει και πάλι αντίδραση. Στόχος της ομάδας του Χρήστου Σερέλη είναι να παρουσιαστεί κατά πολύ βελτιωμένη στο αμυντικό σκέλος. Στα πρώτα δύο ματς έπαιξε καλή άμυνα και αυτή την οδήγησε στο να διεκδικήσει τη νίκη στο ένα παιχνίδι και να την πάρει στο άλλο. Στο τρίτο ματς, η αμυντική λειτουργία κατέρρευσε και ως εκ τούτου η διαφορά ξέφυγε.

«ΚΑΥΤΗ» ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Από τη μεριά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε… γρίφους όπως έχει να κάνει τα προβλήματα φυσικής κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι δύο κορυφαίοι φόργουορντ του, ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Κώστας Παπανικολάου. Παράλληλα, θα κληθεί να διαχειριστεί και ψυχολογικά το ματς σε μια έδρα που αναμένεται να έχει «καυτή» και… εχθρική ατμόσφαιρα. Έφτασε η στιγμή που μπορεί να κρίνει τη σεζόν για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό καθώς φέτος οι τελικοι basket league ήταν έως πιο αμφίρροποι απ’ όσο αναμένονταν.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |