ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, δυνατή μονομαχία

Reading time2 λ

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό κρύβει μια σειρά από κορυφαίες προσφορές για ποντάρισμα.

Έντονη δράση μας περιμένει ολόκληρη την εβδομάδα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η αρχή γίνεται από σήμερα με το παραδοσιακό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 και με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 20η αγωνιστική της Basket League. Ένα ζευγάρι που πάντα προσφέρει έντονες συγκινήσεις.

Ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να κάνει την υπέρβαση, έπειτα από τις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από το Περιστέρι και τον Παναθηναϊκό, ώστε να διατηρηθεί γερά στη μάχη για τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός, μετά τη νικηφόρα μάχη με την Μπαρτσελόνα της Παρασκευή στο πλαίσιο της Euroleague, θα επιδιώξει τη δέκατη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, ενόψει και του μεγάλου ντέρμπι κορυφής της επόμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό. Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, οι Ερυθρόλευκοι συνηθίζουν να… ιδρώνουν, αφού την τελευταία δεκαετία μπορεί να μετρούν έξι νίκες σε οκτώ επισκέψεις στην έδρα του ΠΑΟΚ, μόλις μία φορά, όμως, κέρδισαν με πάνω από 10 πόντους διαφορά.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΕΤΩΠΑ

Μία από τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο μέτωπο της Euroleague είναι η αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε-Μπάγερν. Κι αν για τη Φενέρμπαχτσε, η υπόθεση πρόκριση έχει χαθεί μετά από τις έξι διαδοχικές ήττες, με τελευταία αυτή από την Άλμπα Βερολίνου, δεν ισχύει το ίδιο για την Μπάγερν. Οι Βαυαροί μπορεί να έχασαν από την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά παραμένουν στην όγδοη θέση και ψάχνουν εναγωνίως το ροζ φύλλο για να διατηρηθούν εκεί.

Εξ αναβολής αγώνας υπάρχει και στο Eurocup. Για τον πρώτο όμιλο κοντράρονται Αμβούργο-Λιετκαμπέλις, με το ενδιαφέρον να μοιάζει μονόπλευρο. Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο, όμως, το Αμβούργο δεν μπορεί να βρεθεί ψηλότερα από την έκτη θέση. Αντίθετα, η Λιετκαμπέλις έχει την ευκαιρία να «πιάσει» την Ανδόρα αν επικρατήσει στη Γερμανία και να παίξει τα… ρέστα της την τελευταία αγωνιστική για την τέταρτη θέση, που χαρίζει πλεονέκτημα έδρας στη φάση των 16.

17:00   ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός                             Basket League

20:30   Αμβούργο-Λιετκαμπέλις                      Eurocup

20:45   Φενέρμπαχτσε-Μπάγερν                      Euroleague