Περιστέρι-Ολυμπιακός, ανταγωνιστική κόντρα

Reading time3 λ

Σπουδαίες προσφορές για ποντάρισμα περιλαμβάνονται στην αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό.

Στα παρκέ όλου του πλανήτη, οι μάχες των πλέι-οφ κλέβουν την παράσταση, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Κατά τα φαινόμενα, με το παιχνίδι Περιστέρι-Ολυμπιακός, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 θα πέσει η αυλαία της πρώτης φάσης της «post season» της Basket League, αν και αναμένεται μια ανταγωνιστική αναμέτρηση.

Το Περιστέρι πάλεψε πολύ περισσότερο απ’ όσο περίμενε κανείς στην πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων την Τρίτη. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, επικράτησε με 79-67 χάρη σε ένα «ξέσπασμα» στην τελευταία περίοδο, αλλά η νεανική ομάδα του Μίλαν Τόμιτς στάθηκε εξαιρετικά και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και στην έδρα της. Φυσικά, οι Ερυθρόλευκοι έχουν τη δικαιολογία της κόπωσης μετά τις μάχες που έδωσαν στο φάιναλ φορ της Euroleague, κουβαλούν και μια μικρή απογοήτευση. Ωστόσο υπερέχουν ξεκάθαρα ποιοτικά και έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο για το 2-0 που θα ολοκληρώσει τη σειρά.

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ NBA

Και στην υπόλοιπη Ευρώπη, όμως, έχουμε «καυτές» μονομαχίες. Δεσπόζει φυσικά, η σύγκρουση Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν, στον πρώτο τελικό της ABA League. Με το πλεονέκτημα της έδρας, ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του στην Αδριατική Λίγκα, αλλά η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι έτοιμη να πάρει αυτή τα σκήπτρα.

Μεγάλη μάχη έχουμε και στην τουρκική Super Lig, όπου παίζουν Αναντολού Εφές-Γαλατάσαραϊ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, ξεπέρασε το εμπόδιο της Καρσίγιακα και τώρα αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ, η οποία συνεχίζει να μετρά μόνο νίκες στο πρωτάθλημα με τον Ανδρέα Πιστιόλη στον πάγκο.

Τζάμπολ έχουμε και στην τελευταία σειρά του πρώτου γύρου των πλέι-οφ της ισπανικής ACB, στην οποία κοντράρονται Μπαρτσελόνα-Γκραν Κανάρια. Μετά την αποτυχία στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου, η Μπαρτσελόνα καλείται να αντιδράσει και να υπερασπιστεί τα εντός των συνόρων κεκτημένα. Βέβαια, η Γκραν Κανάρια διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο και θα δώσει τη μάχη της.

Στην ιταλική Serie A ξεκινούν απόψε οι ημιτελικοί με την αναμέτρηση Βίρτους Μπολόνια-Τορτόνα. Η Βίρτους Μπολόνια απέκλεισε εύκολα την Πέζαρο και θέλει να συνεχίσει την πορεία υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι, ενώ ψάχνει εκδίκηση από την Τορτόνα για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Όσο για τον λαμπερό κόσμο του NBA, είναι κομβικός ο έκτος αγώνας Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ για τους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας. Οι Μπόστον Σέλτικς «έσπασαν» για δεύτερη φορά την έδρα των Μαϊάμι Χιτ, αφού την Τετάρτη πανηγύρισαν μια τεράστια εκτός έδρας νίκη με 93-80. Πλέον, απέχουν μια ανάσα από την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος και ευελπιστούν ότι με τη βοήθεια του κοινού τους δε θα… αστοχήσουν. Όμως, ουδείς μπορεί να υποτιμήσει τους Μαϊάμι Χιτ, που έχουν κερδίσει ήδη μια φορά στη Βοστώνη σε αυτή τη σειρά.

19:30   Περιστέρι-Ολυμπιακός                                    Basket League

21:00   Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν                            ABA League

21:45   Βίρτους Μπολόνια-Τορτόνα                             Serie A Ιταλίας

22:00   Μπαρτσελόνα-Γκραν Κανάρια                         ACB Ισπανίας

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ                          NBA