Καπιτάνες-Σαν Χερμάν, για το προβάδισμα

Reading time3 λ

Πολλές οι ευκαιρίες για στοίχημα στο ματς των Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο με τους Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν.

Μια σειρά από άκρως ενδιαφέροντες αγώνες έχουμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η ημιτελική φάση της BSN του Πουέρτο Ρίκο «φλέγεται» και η τρίτη αναμέτρηση του ζευγαριού Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο-Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν, που ξεκινά στις 03:00 ξημερώματα βρίσκει τις δύο ομάδες σε απόλυτη ισορροπία.

Σε ακόμα ένα δραματικό ματς, οι Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 τη σειρά, αφού νίκησαν τους Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο με 89-88. Πρωταγωνιστές ήταν οι δύο Αμερικανοί, ο φόργουορντ Χόλις-Τζέφερσον και ο γκαρντ Μέισον, αλλά και ο Δομηνικανός φόργουορντ Χοσέ Ροντρίγκες. Οι Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο, πάντως, εξακολουθούν να διαθέτουν μεγαλύτερη επιθετική «πολυφωνία», είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Χοτζ, Κόλιερ, Λις, Τζόναθαν Ροντρίγκες, Αγιόν), ενώ είναι πανίσχυροι στην έδρα τους, όπου έχουν να επιδείξουν 12 διαδοχικές νίκες.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ WNBA

Λαμπερό είναι το μενού και στο WNBA, όπου οι μάχες με φόντο τα εισιτήρια για τα πλέι-οφ γίνονται ολοένα και πιο ζωηρές. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η αναμέτρηση Κονέκτικατ Σαν-Σιάτλ Στορμ. Οι δύο ομάδες, που βρίσκονται στην τρίτη και τέταρτη θέση, αντίστοιχα, της συνολικής κατάταξης και θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες για είσοδο στην πρώτη δυάδα. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση μοιάζει η Κονέκτικατ Σαν, αφού προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, με τελευταία αυτή επί της Μινεσότα Λινξ μέσα στη Μινεάπολις. Η Σιάτλ Στορμ, από την πλευρά της, έκαμψε την αντίσταση της Ατλάντα Ντριμ και τερμάτισε ένα σερί δύο ηττών.

Σπουδαία είναι και η μονομαχία Ντάλας Ουίνγκς-Ουάσινγκτον Μίστικς. Η οικοδέσποινα έχει πάρει τα πάνω της και με τη νίκη επί της Νιού Γιορκ Λίμπερτι σκαρφάλωσε στην έβδομη θέση της συνολικής βαθμολογίας και πλέον ευελπιστεί ότι θα παίξει στα πλέι-οφ. Η Ντάλας Ουίνγκς, με τη σειρά της, επιδιώκει να μείνει στο κυνήγι της τέταρτης θέσης και η νίκη επί της Ιντιάνα Φίβερ της τόνωσε την ψυχολογία της. Έχουμε ακόμη το δυτικό ντέρμπι, Φοίνιξ Μέρκιουρι-Λος Άντζελες Σπαρκς, με φόντο την οκτάδα, ενώ παίζουν ακόμη Ατλάντα Ντριμ-Μινεσότα Λινξ.

02:00   Ατλάντα Ντριμ-Μινεσότα Λινξ                                          WNBA

02:00   Κονέκτικατ Σαν-Σιάτλ Στορμ                                              WNBA

03:00   Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο-Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν      BSN Πουέρτο Ρίκο

03:00   Ντάλας Ουίνγκς-Ουάσινγκτον Μίστικς                              WNBA

05:00   Φοίνιξ Μέρκιουρι-Λος Άντζελες Σπαρκς                           WNBA