Σικάγο Σκάι-Κονέκτικατ Σαν, για την απάντηση

Reading time2 λ

Ο δεύτερος αγώνας της Σικάγο Σκάι με την Κονέκτικατ Σαν περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Οι μάχες στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ του WNBA έχουν «φουντώσει» για τα καλά και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η δεύτερη αναμέτρηση της σειράς Σικάγο Σκάι-Κονέκτικατ Σαν, που είναι προγραμματισμένη για τις 03:00 τα ξημερώματα θα κλέψει την παράσταση, με τις πρωταθλήτριες να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και να καλούνται να δώσουν απαντήσεις.

Η Κονέκτικατ Σαν έκανε την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι. Με τη νίκη 68-63 μέσα στην έδρα της Σικάγο Σκάι, έκανε το «μπρέικ» και έχει πλέον το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους τελικούς. Μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Αλίσα Τόμας, που «άγγιξε» το τριπλ-νταμπλ, έχοντας 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Μια δεύτερη επικράτηση της ομάδας του Κερτ Μίλερ μέσα στην «Ουίντραστ Αρένα» θα αποτελέσει τεράστιο άλμα.

Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ

Ωστόσο, η πρωταθλήτρια έχει βρεθεί ξανά στην ίδια θέση. Και στον πρώτο γύρο με τη Νιού Γιορκ Λίμπερτι είχε χάσει το πρώτο ματς στην έδρα της, ωστόσο ακολούθησαν δύο νίκες, με τις οποίες μπήκε στα ημιτελικά. Με την πληθωρική Κάντας Πάρκερ, που στον πρώτο ημιτελικό είχε 19 πόντους, 18 ριμπάουντ, 6 μπλοκ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα, η Σικάγο Σκάι ευελπιστεί ότι θα φέρει τη σειρά στα ίσια.

Παρόμοια εξέλιξη έχει και η άλλη σειρά, Λας Βέγκας Έισις-Σιάτλ Στορμ. Η πρώτη στην κανονική διάρκεια Λας Βέγκας Έισις έχασε με 76-73 στην έδρα της από τη Σιάτλ Στορμ και καλείται να βρει τρόπο να ισοφαρίσει. Χρειάζεται να δείξει χαρακτήρα, έπειτα από την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας και του νικηφόρου σερί πέντε αγώνων. Η Σιάτλ Στόρμ, όμως, έχει την ψυχολογία με το μέρος της, αφού έσωσε τέλος στη δυσμενή παράδοση που την ήθελε να μην έχει κερδίσει εδώ και μια διετία στη «Μίτσελομπ Ούλτρα Αρένα».

03:00   Σικάγο Σκάι-Κονέκτικατ Σαν               WNBA

05:00   Λας Βέγκας Έισις-Σιάτλ Στορμ           WNBA