Σικάγο Σκάι-Κονέκτικατ Σαν, κόντρα κορυφής

Reading time2 λ

Καθοριστική η σύγκρουση της Σικάγο Σκάι με την Κονέκτικατ Σαν και με μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Το πιο σημαντικό σταυροδρόμι της κανονικής περιόδου του WNBA μοιάζει να βρίσκεται μπροστά μας σήμερα και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Το ντέρμπι κορυφής Σικάγο Σκάι-Κονέκτικατ Σαν, που θα αρχίσει στις 20:00, κυριαρχεί, αφού αναμένεται να καθορίσει πολλά στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος, που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.

Ακόμα μια κρισιμότατη εντός έδρας αναμέτρηση είναι αυτή για τη Σικάγο Σκάι. Οι πρωταθλήτριες βρίσκονται στο ρετιρέ και θέλουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, έστω κι αν δε βρίσκονται στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, παρουσιάζοντας μεταπτώσεις. Η Κονέκτικατ Σαν από την πλευρά της, βλέπει ότι έχει ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση. Οι διαδοχικές νίκες επί της Φοίνιξ Μέρκιουρι έχουν ανεβάσει την ψυχολογία της. Όμως, η Σικάγο Σκάι της έχει πάρει τον… αέρα, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει και τα τρία φετινά μεταξύ τους παιχνίδια.

ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ… ΦΩΤΙΑ

Εξίσου καθοριστική είναι και η σύγκρουση Σιάτλ Στορμ-Λας Βέγκας Έισις. Οι δύο κορυφαίες ομάδες της δυτικής περιφέρειας, διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο επίσης την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Για τη Σιάτλ Στορμ αυτή είναι η τελευταία ελπίδα για την πρωτιά, αλλά πρώτο της μέλημα είναι να «κλειδώσει» την παρουσία της στην τετράδα. Τόνωσε το ηθικό της η νίκη επί της Μινεσότα Λινξ. Την ίδια στιγμή, η Λας Βέγκας Έισις προέρχεται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Ουάσινγκτον Μίστικς και Ντάλας Ουίνγκς, που την γκρέμισαν από την κορυφή και δεδομένα ψάχνει αντίδραση.

Υψηλής κρισιμότητας είναι και τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της βραδιάς, Ουάσινγκτον Μίστικς-Λος Άντζελες Σπαρκς και Μινεσότα Λινξ-Ατλάντα Ντριμ. Για την Ουάσινγκτον Μίστικς και την Ατλάντα Ντριμ, ενδεχόμενη νίκη θα τις φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση εισιτηρίου στα πλέι-οφ. Στον αντίποδα, τόσο η Λος Άντζελες Σπαρκς όσο και η Μινεσότα Λινξ παίζουν… ρέστα για την οκτάδα.

20:00   Σικάγο Σκάι-Κονέκτικατ Σαν                              WNBA

22:00   Ουάσινγκτον Μίστικς-Λος Άντζελες Σπαρκς     WNBA

22:00   Σιάτλ Στορμ-Λας Βέγκας Έισις                          WNBA

02:00   Μινεσότα Λινξ-Ατλάντα Ντριμ                          WNBA