Σικάγο Σκάι-Φοίνιξ Μέρκιουρι, ισχυρή κόντρα

Reading time4 λ

Η σπουδαία μάχη της Σικάγο Σκάι με τη Φοίνιξ Μέρκιουρι περιλαμβάνει πλήθος ευκαιριών για στοίχημα.

Στα παρκέ της Ευρώπης μπορεί να υπάρχει… αγρανάπαυση σήμερα, ωστόσο στον υπόλοιπο πλανήτη υπάρχουν σημαντικές μονομαχίες και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Στο WNBA, ξυπνούν μνήμες των περσινών τελικών, αφού στις 20:00 διασταυρώνουν τα ξίφη τους Σικάγο Σκάι-Φοίνιξ Μέρκιουρι και αναμένεται να μας καθηλώσουν.

Οι πρωταθλήτριες της Σικάγο Σκάι έχουν εγκατασταθεί για τα καλά στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας, αφού μετρούν τέσσερις διαδοχικές νίκες, με τελευταία αυτή επί της Κονέκτικατ Σαν. Σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι, βέβαια, βρίσκεται και η Φοίνιξ Μέρκιουρι. Συμπλήρωσε τρεις σερί επιτυχίες με την επικράτηση επί της Ιντιάνα Φίβερ. Τώρα θα προσπαθήσει να πάρει… εκδίκηση για την ήττα με 3-1 στους τελικούς του 2021, αν και στο Σικάγο έχασε με 73-70 την πρώτη ημέρα του Ιουνίου.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Η προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην αφρικανική ζώνη περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές μονομαχίες. Όπως στον δεύτερο όμιλο, που διεξάγεται στο Κιγκάλι της Ρουάντα, όπου μονομαχούν Νότιο Σουδάν-Τυνησία. Η πρωτιά του γκρουπ και ενδεχομένως ένα άλμα προς την τελική φάση κρίνεται στη συγκεκριμένη κόντρα. Το Νότιο Σουδάν έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του ως τώρα, αλλά η πρωταθλήτρια Αφρικής, Τυνησία, θα επιχειρήσει να αποδείξει την ποιότητά της. Νωρίτερα παίζουν Καμερούν-Ρουάντα με έπαθλο την παρουσία στην επόμενη φάση.

Για τον πρώτο όμιλο, που επίσης γίνεται στην πρωτεύουσα της Ρουάντα, κονταροχτυπιούνται Μάλι-Νιγηρία και Πράσινο Ακρωτήριο-Ουγκάντα. Το θολό τοπίο της πρόκρισης στον δεύτερο γύρο είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει σε αυτές τις αναμετρήσεις. Στο Αμπιτζάν της Ακτής Ελεφαντοστού διεξάγονται τα ματς του τρίτου γκρουπ, Γουινέα-Αγκόλα και Ακτή Ελεφαντοστού-Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, τα οποία θα καθορίσουν την πρώτη τριάδα που θα συμμετάσχει στον δεύτερο γύρο. Όσο για τον τέταρτο όμιλο, οι αγώνες του οποίου γίνονται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, παίζουν Σενεγάλη-Λ.Δ. Κονγκό και Κένυα-Αίγυπτος, όπου τα φαβορί Σενεγάλη και Αίγυπτος θα προσπαθήσουν να πάρουν προβάδισμα ενόψει της επόμενης φάσης.

13:00   Μάλι-Νιγηρία                                                                 Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

16:00   Πράσινο Ακρωτήριο-Ουγκάντα                                     Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

18:00   Σενεγάλη-Λ.Δ. Κονγκό                                                  Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

19:00   Γουινέα-Αγκόλα                                                             Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

19:00   Καμερούν-Ρουάντα                                                        Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

20:00   Σικάγο Σκάι-Φοίνιξ Μέρκιουρι                                      WNBA

21:00   Κένυα-Αίγυπτος                                                             Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:00   Ακτή Ελεφαντοστού-Κεντροαφρικανική Δημοκρατία  Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:00   Νότιο Σουδάν-Τυνησία                                                   Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου