Κονέκτικατ Σαν-Σικάγο Σκάι, κριτήριο κορυφής

Reading time2 λ

Η μεγάλη μάχη της Κονέκτικατ Σαν με τη Σικάγο Σκάι περιλαμβάνει σπουδαίες ευκαιρίες για στοίχημα.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα γυναικών του πλανήτη, το WNBA, βρίσκεται και σήμερα στο κέντρο του ενδιαφέροντος και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής Κονέκτικατ Σαν-Σικάγο Σκάι, το τζάμπολ του οποίου γίνεται στις 20:00 αναμένεται με αγωνία, αφού φαίνεται ότι θα κρίνει πολλά στη μάχη για την κορυφή και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Μία νίκη χωρίζει τις δύο ομάδες. Η οικοδέσποινα Κονέκτικατ Σαν θα προσπαθήσει να διατηρήσει «ζωντανό» το όνειρο για το ρετιρέ, που θα της δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στη μάχη των πλέι-οφ. Όπλο της η εντυπωσιακή φόρμα, αφού έχει να επιδείξει τέσσερις συνεχόμενες νίκες, με τελευταία αυτή επί της Σιάτλ Στορμ. Στην έδρα της, όμως, εμφανίζει σκαμπανεβάσματα. Στην αντίπερα όχθη, η πρωταθλήτρια Σικάγο Σκάι φροντίζει να δείχνει τον ισχυρό χαρακτήρα της. Μπορεί να έχασε στην τελευταία της έξοδο από τη Νιού Γιορκ Λίμπερτι, ωστόσο στα μέσα Ιουνίου κέρδισε μέσα στην έδρα της Κονέκτικατ Σαν με 83-79.

«ΚΑΥΤΕΣ» ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Κρίσιμη είναι και η συνάντηση Ιντιάνα Φίβερ-Λας Βέγκας Έισις για το «μέτωπο» της πρωτιάς. Η Λας Βέγκας Έισις, που «έπιασε» κορυφή χάρη στο «ντεμαράζ» επιτυχιών της τελευταίας εβδομάδας, θέλει να αποφύγει την παγίδα που στήνει η Ιντιάνα Φίβερ, η οποία έχει ελάχιστες ελπίδες να αποφύγει την τελευταία θέση της κατάταξης τη φετινή σεζόν.

«Θερμή» είναι και η κόντρα Νιού Γιορκ Λίμπερτι-Φοίνιξ Μέρκιουρι. Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να προλάβει την όγδοη και τα πλέι-οφ παίζει εδώ και τώρα η Νιού Γιορκ Λίμπερτι. Την ίδια στιγμή, η Φοίνιξ Μέρκιουρι θέλει να εδραιωθεί περαιτέρω στην οκτάδα, έχοντας θετικό αγωνιστικό πρόσημο στο δεύτερο μισό του Ιουλίου. Το σημερινό πρόγραμμα κλείνουν οι μάχες Ουάσινγκτον Μίστικς-Σιάτλ Στορμ, όπου οι δύο ομάδες θα επιχειρήσουν να λύσουν τις διαφορές τους, έχοντας πάντα ως φόντο την τέταρτη θέση και Λος Άντζελες Σπαρκς-Μινεσότα Λινξ, που θα κρίνει πράγματα στην κούρσα των πλέι-οφ.

20:00   Κονέκτικατ Σαν-Σικάγο Σκάι                         WNBA

21:00   Νιού Γιορκ Λίμπερτι-Φοίνιξ Μέρκιουρι       WNBA

22:00   Ιντιάνα Φίβερ-Λας Βέγκας Έισις                   WNBA

22:00   Ουάσινγκτον Μίστικς-Σιάτλ Στορμ               WNBA

02:00 Λος Άντζελες Σπαρκς-Μινεσότα Λινξ WNBA