Ντάλας Ουίνγκς-Σικάγο Σκάι, για το σερί

Reading time3 λ

Στο παιχνίδι της Ντάλας Ουίνγκς με τη Σικάγο Σκάι μας περιμένουν εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα.

Αρκετά ανοιχτά «μέτωπα» θα μας απασχολήσουν σήμερα και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Η εξέλιξη του WNBA είναι συναρπαστική και η μονομαχία Ντάλας Ουίνγκς-Σικάγο Σκάι, που είναι προγραμματισμένη για τις 03:00 τα ξημερώματα θα βρεθεί στο επίκεντρο, αφού η πρωταθλήτρια θέλει να διατηρήσει το σερί επιτυχιών, με το οποίο παραμένει στην κορυφή της λίγκας.

Μια ακόμα σπουδαία νίκη σημείωσε η Σικάγο Σκάι κερδίζοντας στην Καλιφόρνια τη Λος Άντζελες Σπαρκς. Εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στην ανατολική περιφέρεια, μετρώντας τρία διαδοχικά νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ συνεχίζει να διατηρεί το κορυφαίο ρεκόρ σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, βαδίζοντας στον σωστό δρόμο στην προσπάθεια να υπερασπιστεί το στέμμα της. Βέβαια, η Ντάλας Ουίνγκς θέλει να εδραιωθεί περαιτέρω στην τετράδα της Δύσης. Πέτυχε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Μινεσότα Λινξ, ενώ έχει θετικό πρόσημο στην έδρα της, αφού μετρά τέσσερις επιτυχίες στα έξι τελευταία παιχνίδια.

ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ

Η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ασίας που διεξάγεται στην Τζακάρτα, ολοκληρώνεται σήμερα, όσον αφορά τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο. Τα βλέμματα κεντρίζει η σπουδαία αναμέτρηση Σαουδική Αραβία-Ιορδανία του πρώτου γκρουπ, όπου θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι-οφ. Μόνο νίκη θέλουν οι Σαουδάραβες, που έχασαν και από την Αυστραλία, αλλά και διαφορά 18 πόντων για την πιθανότητα τριπλής ισοβαθμίας με τους Ιορδανούς και τους οικοδεσπότες. Η Ιορδανία, με τη σειρά της, αφού επιβλήθηκε της Ινδονησίας, θέλει τη νίκη τόσο για την πρόκριση, όσο και για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθεί το ματς Αυστραλία-Ινδονησία, που θα καθορίσει και την πρωτιά. Οι Αυστραλοί, που είναι το φαβορί του ομίλου και το αποδεικνύουν με το απόλυτο των επιτυχιών. Όμως, απειλούνται από τους Ινδονήσιους, που έχασαν από την Ιορδανία, αλλά είναι «ζωντανοί» για την κορυφή και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά. Βέβαια, αποτελεί μεγάλη υπέρβαση μια νίκη επί της Αυστραλίας, που θα πρέπει να έρθει και με 14 πόντους διαφορά, αν υπάρχει ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας με Αυστραλούς και Ιορδανούς.

Στο δεύτερο γκρουπ, έχει κριθεί η πρωτιά, που οδηγεί η οκτάδα κι απλά μένει η κατάταξη στη δεύτερη και την τρίτη θέση, που θα καθορίσει τις διασταυρώσεις στα πλέι-οφ. Αυτό το κομμάτι αφορά το ματς Κινεζική Ταϊπέι-Κίνα. Η Κινεζική Ταϊπέι έχασε από τη Νότια Κορέα, αλλά κυνηγά το δεύτερο ροζ φύλλο, που θα την φέρει στο δεύτερο σκαλοπάτι. Κάτι που ισχύει για την Κίνα, που άνοιξε λογαριασμό επικρατώντας του Μπαχρέιν. Όσο για το παιχνίδι Νότια Κορέα-Μπαχρέιν, έχει απλά σημασία γοήτρου. Η Νότια Κορέα είναι οριστικά πρώτη και σκέφτεται τα προημιτελικά, ενώ το Μπαχρέιν αποκλείστηκε.

07:00   Νότια Κορέα-Μπαχρέιν                Κύπελλο Ασίας

11:00   Σαουδική Αραβία-Ιορδανία           Κύπελλο Ασίας

13:30   Αυστραλία-Ινδονησία                   Κύπελλο Ασίας

16:00   Κινεζική Ταϊπέι-Κίνα                    Κύπελλο Ασίας

03:00   Ντάλας Ουίνγκς-Σικάγο Σκάι        WNBA