Ντάλας Ουίνγκς-Ιντινάνα Φίβερ, μονόδρομος

Reading time2 λ

Το παιχνίδι της Ντάλας Ουίνγκς με την Ιντινάνα Φίβερ περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για στοίχημα.

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι έχει μπει πλέον το WNBA και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Όλα τα παιχνίδια, πλέον, έχουν τεράστια σημασία, κάτι που ισχύει, φυσικά και για το Ντάλας Ουίνγκς-Ιντινάνα Φίβερ, που είναι προγραμματισμένο για τις 03:00 τα ξημερώματα και το οποίο μοιάζει με μονόδρομο για τις γηπεδούχους.

Το πιο σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ θα επιχειρήσει να κάνει η Ντάλας Ουίνγκς. Βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης και μάλιστα απέκτησε αβαντάζ έναντι των ανταγωνιστριών της, χάρη στις τρεις διαδοχικές νίκες που σημείωσε την τελευταία εβδομάδα. Η τελευταία επιτυχία της, μάλιστα, ήταν απέναντι στην εκ των πρωτοπόρων Λας Βέγκας Έισις, που αποτελεί την απόδειξη για την εξαιρετική της κατάσταση. Το έργο της θεωρητικά είναι εύκολο, αφού απέναντί της έχει την ουραγό του πρωταθλήματος, την Ιντιάνα Φίβερ. Οι φιλοξενούμενες είναι οι μόνες που στερούνται βαθμολογικού ενδιαφέροντος, έχουν φτάσει τις 15 σερί ήττες κι απλά παίζουν για την τιμή των όπλων.

ΠΡΟΩΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Καθοριστικό είναι και το παιχνίδι Φοίνιξ Μέρκιουρι-Νιού Γιορκ Λίμπερτι που ακολουθεί. Οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό νικών και δίνουν τεράστια μάχη για να βρεθούν στην οκτάδα. Για τη Φοίνιξ Μέρκιουρι αυτός είναι ένας πρόωρος τελικός, αφού βρέθηκε στο ένατο σκαλοπάτι εξαιτίας των τριών διαδοχικών ηττών που έχει υποστεί. Τελευταία ανάμνηση η εκτός έδρας αποτυχία απέναντι στην Κονέκτικατ Σαν. Στον αντίποδα, η Νιού Γιορκ Λίμπερτι έχει σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση. Βρίσκεται σε φόρμα, έχοντας φτάσει τις τρεις σερί επιτυχίες, έπειτα από τη μεγάλη νίκη επί της Λος Άντζελες Σπαρκς. Οι δύο ομάδες έχουν μοιραστεί τα ροζ φύλλα τη φετινή σεζόν, επικρατώντας στην έδρα τους. Η Φοίνιξ Μέρκιουρι νίκησε με 84-81 στις 8 Ιουλίου, αλλά η Νιού Γιορκ Λίμπερτι απάντησε το περασμένο Σάββατο κερδίζοντας εύκολα με 89-69.

03:00   Ντάλας Ουίνγκς-Ιντινάνα Φίβερ                         WNBA

05:00   Φοίνιξ Μέρκιουρι-Νιού Γιορκ Λίμπερτι            WNBA