Ντέρμπι το Ουάσινγκτον Μίστικς-Σιατλ Στορμ

Reading time2 λ

Κρίσιμο και με πολλές επιλογές για ποντάρισμα το παιχνίδι της Ουάσινγκτον Μίστικς με την Σιάτλ Στορμ.

Άλλη μια ημέρα που το ενδιαφέρον στα παρκέ εντοπίζεται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η κανονική περίοδος του WNBA μπαίνει στις δύο τελευταίες εβδομάδες και η αναμέτρηση Ουάσινγκτον Μίστικς-Σιάτλ Στορμ, που θα ξεκινήσει στις 19:00, αποτελεί πόλο έλξης, αφού θα κρίνει πολλά στη μάχη για την τετράδα.

Το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ κυνηγούν οι δύο ομάδες, που έχουν το ίδιο ρεκόρ (18-11). Η Ουάσινγκτον Μίστικς θέλει να βρεθεί στην τέταρτη θέση, προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία επί της Ντάλας Ουίνγκς, που σηματοδότησε την τρίτη διαδοχική νίκη της. Η έδρα αποτελεί το όπλο της, αφού έχει καταγράψει πέντε σερί νίκες. Η Σιάτλ Στορμ, που υπερασπίζεται το τέταρτο σκαλοπάτι, ηττήθηκε εκτός έδρας από την Κονέκτικατ Στορμ και ψάχνει άμεση απάντηση. Βέβαια, έχει γνωρίσει την ήττα και στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

ΚΡΙΣΙΜΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΕΡΜΑΝ

Εξίσου υψηλής βαθμολογικής σημασίας είναι και το παιχνίδι Ατλάντα Ντριμ-Ντάλας Ουίνγκς, που διεξάγεται τα ξημερώματα. Οι δύο ομάδες, μαζί με τις Φοίνιξ Μέρκιουρι και Λος Άντζελες Σπαρκς, κονταροχτυπιούνται για τις τρεις εναπομείνασες θέσεις στα πλέι-οφ. Παρόμοια η επίδοση των μονομάχων, με την Ντάλας Ουίνγκς να έχει 12-16 και την Ατλάντα Ντριμ να βρίσκεται στο 12-17. Η οικοδέσποινα, όμως, μετρά τρεις σερί ήττες, με τελευταία αυτή από τη Μινεσότα Λινξ και το ηθικό της έχει καμφθεί. Από αποτυχία προέρχεται και η Ντάλας Ουίνγκς, αφού έχασε από την Ουάσινγκτον Μίστικς.

Η ημιτελική φάση της BSN του Πουέρτο Ρίκο προχωρά και απόψε υπάρχει η τέταρτη αναμέτρηση Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν-Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο, με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει. Οι Ατλέτικος Σαν Χερμάν επικράτησαν με 107-99 στο Αρεκίμπο, πήραν προβάδισμα με 2-1 και μαζί το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση στους τελικούς.

19:00   Ουάσινγκτον Μίστικς-Σιάτλ Στορμ                                     WNBA

02:30   Ατλάντα Ντριμ-Ντάλας Ουίνγκς                                         WNBA

03:00   Ατλέτικος Ντε Σαν Χερμάν-Καπιτάνες Ντε Αρεκίμπο      BSN Πουέρτο Ρίκο