Αυστραλία-Ισπανία (27/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Αυστραλία – Ισπανία για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Pierre Mauroy Stadium» της Λιλ, η Αυστραλία κοντράρεται με την Ισπανία (27/07/2024, 12:00) για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης κάθε νίκη είναι πολύτιμη και οι δύο ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να την κατακτήσουν. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για live στοίχημα στο μπάσκετ σε πληθώρα αγορών με σούπερ αποδόσεις.

Για το Αυστραλία – Ισπανία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Αυστραλίας προσφέρεται στο 1,52** και το διπλό της Ισπανίας βρίσκεται στο 2,60** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, να αναφέρουμε πως είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Αυστραλία – Ισπανία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη με το ρόστερ των Αυστραλών να είναι πιο δυνατό – τουλάχιστον τα χαρτιά – καθώς η Ισπανία μπαίνει σε μια μεταβατική γενιά. Ωστόσο, τα στατιστικά και των δύο ομάδων είναι πολύ καλά και φυσικά έχουν τεράστια μπασκετική παράδοση. Επιπλέον, με δεδομένο πως βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ με την Ελλάδα και τον Καναδά και δύο ομάδες παίρνουν απευθείας την πρόκριση, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια καλύτερη 3η στον όμιλο, γίνεται αντιληπτό πως μια από τις τέσσερις θα μείνει έξω. Οπότε έχει μεγάλη σημασία η νίκη.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Αυστραλία και την Ισπανία;

  • 2 νίκες η Αυστραλία
  • 7 νίκες η Ισπανία

Η Αυστραλία πήρε το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 και νιώθει ικανή να διεκδικήσει ακόμη ένα μετάλλιο στο Παρίσι. Ο προπονητής Μπράιαν Γκούργιαν έχει χτίσει μια δυνατή ομάδα με πολλούς NBAers στη διάθεσή του (9 από τους 12 της αποστολής παίζουν στο NBA). Ξεχωρίζουν παίκτες όπως οι Τζος Γκίντι, Ντάντε Έξουμ, Τζος Γκριν, Τζοκ Λάντειλ, Ντάισον Ντάνιελς και φυσικά οι πολύπειροι Τζο Ινγκλς και Πάτι Μιλς. Πρόκειται για ένα σύνολο που μπορεί να κάνει τη ζημιά εντός κι εκτός ρακέτας και υπάρχουν και πολλές επιλογές στο ρόστερ με τον Γκούργιαν να θεωρείται λαμπρός σε θέματα τακτικής. Στα φιλικά που έδωσε νίκησε τις Ιαπωνία (90-89), Κίνα (δύο φορές, 107-87 και 91-58), Σερβία (84-73), Πουέρτο Ρίκο (90-75) και Γαλλία (83-82).

Η Ισπανία μετά τα δύο ασημένια μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και του 2012 καθώς και το χάλκινο σ’ εκείνους του 2016, έμειναν εκτός βάθρου στο Τόκιο. Τώρα, ψάχνουν και πάλι να επιστρέψουν στην κορυφή. Κι έχει το ταλέντο και την εμπειρία για να το παλέψει. Εξάλλου, είναι η κάτοχος του EuroBasket. Με τον Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο να εγγυάται την ανταγωνιστικότητα του συνόλου, η Ισπανία βασίζεται στους άσους του Παναθηναϊκού Λορένζο Μπράουν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να κάνουν τη διαφορά, ενώ γύρω τους υπάρχουν οι γερόλυκοι Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Γιούλ. Οι μόνοι NBAers στην αποστολή είναι οι ψηλοί Αλδάμα και Γκαρούμπα, που είναι ρολίστες. Στα φιλικά που έδωσε νίκησε με 76-72 την Αργεντινή και με 107-84 το Πουέρτο Ρίκο.

Με συγκλονιστικές αποδόσεις διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το τουρνουά μπάσκετ ανδρών βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης και υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις. Εξάλλου, λογαριάζεται ως ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά μπάσκετ στη σύγχρονη ιστορία του θεσμού. Έτσι, το Over 164,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,88** και στην ίδια τιμή βρίσκεται το Under στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Αυστραλία – Ισπανία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα του πλάνου τους. Τόσο η Αυστραλία όσο και η Ισπανία βασίζονται στη δύναμη που έχουν στην περιφέρεια για να κάνουν τη διαφορά. Το ποια θα βρει και θα βάλει τα ελεύθερα σουτ, θα κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης.

Ολυμπιακοί Αγώνες τουρνουά μπάσκετ ανδρών – Φάση των ομίλων

Αποτελέσματα Group A

1η αγωνιστική

  • Αυστραλία – Ισπανία 92-80
  • Ελλάδα – Καναδάς 79-86

2η αγωνιστική

  • Ισπανία – Ελλάδα 84-77
  • Καναδάς – Αυστραλία 93-83

3η αγωνιστική

  • Αυστραλία – Ελλάδα 71-77
  • Καναδάς – Ισπανία 88-85

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ