Αυστραλία-Γαλλία, η πρώτη μεγάλη μάχη

Reading time2 λ

Πλήθος εξαιρετικών επιλογών για ποντάρισμα υπάρχουν στο παιχνίδι της Αυστραλίας με τη Γαλλία.

Τα ξημερώματα γίνεται το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Ο όμιλος του… θανάτου, ο δεύτερος, μας επιφυλάσσει το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της διοργάνωσης, το Αυστραλία-Γαλλία, που ξεκινά στις 13:30, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλες βλέψεις.

Η οικοδέσποινα Αυστραλία, που ήταν φιναλίστ του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2018 στην Ισπανία, θα επιχειρήσει να φτάσει κι αυτή τη φορά ως το τέλος του δρόμου. Με τη θρυλική Λορίν Τζάκσον να επιστρέφει στις επάλξεις, αν και 41 ετών πλέον και την σπουδαία Έζι Μάτζμπεγκορ να αποτελεί το μεγάλο της όπλο, επιδιώκει να κάμψει της αντίσταση της Γαλλίας. Η χάλκινη ολυμπιονίκης, με μεγάλο αστέρι την Γκάμπι Γουίλιαμς, στοχεύει και πάλι στο βάθρο.

Για το δεύτερο γκρουπ αγωνίζονται τα ξημερώματα της Πέμπτης, Καναδάς-Σερβία και Ιαπωνία-Μάλι, ενώ συναρπαστικό προβλέπεται το ματς της δεύτερης αγωνιστικής Σερβία-Ιαπωνία. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και τέταρτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Σερβία θέλει να κάνει την υπέρβαση σε αυτό το τουρνουά, αλλά η αργυρή ολυμπιονίκης Ιαπωνία είναι μέσα στα φαβορί για διάκριση.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΜΙΛΟ

Στον πρώτο όμιλο υπάρχει σήμερα στις 10:30 το ασιατικό ντέρμπι Νότια Κορέα-Κίνα. Η Κίνα, που βρέθηκε στα προημιτελικά στις δύο τελευταίες διοργανώσεις, το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες πέρυσι, θα δώσει τη μάχη για τη δεύτερη θέση, την στιγμή που η Νότια Κορέα θα παλέψει για την είσοδο στην τετράδα του γκρουπ. Η αυλαία του πρώτου γκρουπ ανοίγει τα ξημερώματα της Πέμπτης με τα παιχνίδια Βοσνία Ερζεγοβίνη-Πουέρτο Ρίκο και ΗΠΑ-Βέλγιο.

Τρεις ακόμα αγώνες διεξάγονται για τον πρώτο όμιλο τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ξεχωρίζει το Πουέρτο Ρίκο-ΗΠΑ, όπου το ακλόνητο φαβορί της διοργάνωσης, οι ΗΠΑ έχουν τον πρώτο λόγο. Με πρώτο βιολί την κορυφαία σκόρερ του WNBA, Μπριάνα Στιούαρτ κι έναν… γαλαξία αστέρων, οι Ηνωμένες Πολιτείες στοχεύουν στον τέταρτο διαδοχικό παγκόσμιο τίτλο. Τα άλλα ματς της δεύτερης αγωνιστικής είναι Βέλγιο-Νότια Κορέα και Κίνα-Βοσνία Ερζεγοβίνη.

10:30   Νότια Κορέα-Κίνα                 Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

13:30   Αυστραλία-Γαλλία                 Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

03:30   Πουέρτο Ρίκο-ΗΠΑ                Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

05:00   Σερβία-Ιαπωνία                      Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

06:00   Βέλγιο-Νότια Κορέα              Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

07:30   Κίνα-Βοσνία Ερζεγοβίνη       Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών