Γαλλία-Γερμανία (2/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Γαλλία – Γερμανία σε σπουδαίο ματς για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Pierre Mauroy Stadium» της Λιλ, η Γαλλία κοντράρεται με τη Γερμανία (02/08/2024, 22:00) για την 3η αγωνιστική του ομίλου Β στο πλαίσιο της φάσης των γκρουπ του τουρνουά μπάσκετ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Τόσο η Γαλλία όσο και η Γερμανία έχουν δύο στα δύο κι έχουν περάσει στην επόμενη φάση. Τώρα, μάχονται για την πρωτιά του γκρουπ. Στην πλατφόρμα της Betsson, μπάσκετ και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν συναρπαστικές επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το Γαλλία – Γερμανία οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές. Συγκεκριμένα, ο άσος τη Γαλλίας πληρώνει 2,35** και το διπλό της Γερμανίας ανταμείβει με 1,62** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον είναι διαθέσιμο και το Bet Builder για 10 αγορές για live basket. To Bet Builder, είναι εργαλείο που ανοίγει δρόμο σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο συναρπαστικό.

ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Γαλλία – Γερμανία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί για τη νίκη, αλλά ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν καλά στατιστικά και παράδοση στο άθλημα, δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα ιδίως τώρα στο φινάλε του πρώτου σκέλους του τουρνουά όπου ακόμη παίζονται πολλά και το διακύβευμα είναι μεγάλο.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία;

  • 7 νίκες η Γαλλία
  • 4 νίκες η Γερμανία

Η Γαλλία θέλει να λάμψει στο δικό της τουρνουά και θέλει να πάει στο νοκ άουτ ματς στο Παρίσι με μομέντουμ κι έτοιμη να δείξει πως διαθέτει όσα χρειάζονται για να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο. Άλλωστε, στο ρόστερ της υπάρχει πληθώρα ταλαντούχων παικτών που πρωταγωνιστούν στο NBA με τους Ρούντι Γκομπέρ και Βίκτορ Γουεμπανγιάμα να ξεχωρίζουν, ενώ υπάρχουν και πολλοί άλλοι καλοί παίκτες να τους πλαισιώνουν, αν και υπάρχουν αμφιβολίες για την ποιότητα των γκαρντ της. Βέβαια, η εικόνα της ως τώρα δεν είναι ιδιαίτερα πειστική. Δυσκολεύτηκε να νικήσει με 78-66 τη Βραζιλία στην πρεμιέρα κι έπειτα ξεπέρασε στην παράταση την αδύναμη Ιαπωνία με 94-90.

Η Γερμανία είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και θέλει να κλείσει το κύκλο που άνοιξε το 2022 με το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket να τον κλείσει με μια ακόμη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Αναμφίβολα διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με παίκτες που τα πηγαίνουν καλά στο NBA όπως ο Ντένις Σρούντερ, τα αδέρφια Φραντς και Μο Βάγκνερ κι ο σέντερ Ντάνιελ Τάις. Από τα όπλα της, όμως, είναι πως αυτή η ομάδα παίζει χρόνια μαζί κι έχει αποκτήσει ομοιογένεια , ενώ διαθέτει και αυτοματισμούς. Και το πόσο καλά και αρμονικά παίζουν όλοι μαζί φάνηκε στα δύο προηγούμενα ματς του δεύτερου ομίλου. Στην πρεμιέρα νίκησε με 97-77 την Ιαπωνία  κι έπειτα νίκησε άνετα με 86-73 τη Βραζιλία.

Καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες πρωταγωνιστούν το στοίχημα στο κουπόνι γίνεται ολοένα και πιο συγκλονιστικό και το ματς Γαλλία – Γερμανία είναι από τα πολυαναμενόμενα της φάσης των ομίλων, αφού θα είναι το πιο δυνατό τεστ και για τις δύο στην προσπάθειά τους να αποδείξουν πως μπορούν να ανέβουν στο βάθρο. Το να φτάσει η Γαλλία στον τελικό δίνεται στο 2,95** και το να βρεθεί εκεί η Γερμανία  πληρώνει 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΑΛΛΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του Γαλλία – Γερμανία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Η Γαλλία ποντάρει στους ψηλούς της για να κάνουν τη διαφορά κι εκεί η Γερμανία είναι αδύναμη. Η Γερμανία, πάλι, έχει πολύ δυνατή περιφέρεια και θα επιχειρήσει από εκεί να κάνει ζημιά στους Γάλλους. Σχετικά με τις πεντάδες που θα δούμε στο Γαλλία – Γερμανία, ο κόουτς των Γάλλων, Βενσάν Κολέ, ακόμη αναζητά την κατάλληλη ισορροπία, τη στιγμή που οι Γερμανοί έχουν τα πάντα χαρτογραφημένα.

Ολυμπιακοί Αγώνες τουρνουά μπάσκετ ανδρών – Φάση των ομίλων

Αποτελέσματα Group B

1η αγωνιστική

  • Γερμανία – Ιαπωνία 97-77
  • Γαλλία – Βραζιλία 78-66

2η αγωνιστική

  • Ιαπωνία – Γαλλία 90-94 παρ. (84-84 κ.α.)
  • Βραζιλία – Γερμανία 73-86

3η αγωνιστική

  • Ιαπωνία – Βραζιλία 84-102
  • Γαλλία – Γερμανία 71-85

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ