Γαλλία-Βραζιλία (27/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Δυνατός αγώνας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Βραζιλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με ασύγκριτες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Pierre Mauroy Stadium» της Λιλ, η Γαλλία αναμετριέται με τη Βραζιλία (27/07/2024, 18:15) για την πρώτη αγωνιστική του Group B στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. H Γαλλία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μπει δυνατά στη διοργάνωση καθώς έχει υψηλούς στόχους. Η Βραζιλία θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Στην πλατφόρμα της Betsson, μπάσκετ και στοίχημα ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Γαλλία – Βραζιλία οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στους «μπλε» να φτάσουν στη νίκη. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Γαλλίας προσφέρεται στο 1,20** και το διπλό της Βραζιλίας πληρώνει 4,60** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι ενεργοποιημένη η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΓΑΛΛΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Γαλλία – Βραζιλία τα προγνωστικά εμφανίζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Τα στατιστικά και η παράδοση που έχει δημιουργήσει η γαλλική ομάδα από το 2011 μέχρι σήμερα εντυπωσιάζουν και την καθιστούν μια από τις μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου μπάσκετ. Γι’ αυτό και πηγαίνει στη δική της διοργάνωση με υψηλές βλέψεις.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Γαλλία και τη Βραζιλία;

  • 2 νίκες η Γαλλία
  • 6 νίκες η Βραζιλία

Η Γαλλία κοιτάζει ψηλά. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 πήρε το ασημένιο μετάλλιο και τώρα θέλει να φτάσει και πάλι τουλάχιστον στον τελικό. Οι προβλέψεις την παρουσιάζουν πως είναι η 3η πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά, αλλά εκείνη νιώθει πως βρίσκεται κοντά στις ΗΠΑ. Αυτό γιατί διαθέτει παίκτες με εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο, η πλειονότητά τους αγωνίζεται στο NBA και μάλιστα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως συμβαίνει με τον Ρούντι Γκομπέρ και τον Βίκτορ Γουεμπανγιάμα. Επιπλέον, στον πάγκο της κάθεται ο Βενσάν Κολέ που από το 2009 έχει ανεβάσει επίπεδο την Εθνική Γαλλίας. Πιθανώς η μεγαλύτερη αδυναμία της είναι η έλλειψη πολλών και καλών γκαρντ. Στα φιλικά που έδωσε η Γαλλία νίκησε τις Τουρκία (96-46) και Γερμανία (90-66) κι έχασε από τις Γερμανία (70-65), Σερβία (79-67),  Καναδά (85-73) και Αυστραλία (83-82).

Η Βραζιλία απουσίασε από τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και τώρα επιστρέφει με όρεξη να αποδείξει πως ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Πήρε το εισιτήριο μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά της Λετονίας όπου νίκησε το Μαυροβούνιο (81-72), έχασε από το Καμερούν (77-74) κι έπειτα επιβλήθηκε των Φιλιππίνων (71-60) και της Λετονίας (94-69). Ο μεγάλος της αστέρας είναι ο φόργουορντ Μπρούνο Καμπόκλο και στην αποστολή της υπάρχουν παίκτες με εμπειρία στο NBA και στη Euroleague. Ηγέτης της είναι ο πολύπειρος, αλλά και 41χρονος γκαρντ Μαρσελίνιο Ουέρτας.

Με σούπερ αποδόσεις διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το τουρνουά μπάσκετ υπόσχεται πλούσιο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις σε ματς γεμάτα δράση. Η Γαλλία είναι αποφασισμένη να πρωταγωνιστήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και κόντρα στη Βραζιλία το χάντικαπ -8,5 με παράταση πληρώνει 1,88** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΑΛΛΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του Γαλλία – Βραζιλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει διαφορετική αφετηρία. Η Γαλλία θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που έχει στη ρακέτα με τους Γκομπέρ, Γουεμπανγιάμα, Λεσόρ και άλλους. Η Βραζιλία, πάλι, αναμένεται να «χτυπήσει» στα γκαρντ, στην ταχύτητα και στο περιφερειακό σουτ προκειμένου να προκαλέσει προβλήματα στην αντίπαλό της.

Ολυμπιακοί Αγώνες τουρνουά μπάσκετ ανδρών – Φάση των ομίλων

Αποτελέσματα Group B

1η αγωνιστική

  • Γερμανία – Ιαπωνία 97-77
  • Γαλλία – Βραζιλία 78-66

2η αγωνιστική

  • Ιαπωνία – Γαλλία 90-94 παρ. (84-84 κ.α.)
  • Βραζιλία – Γερμανία 73-86

3η αγωνιστική

  • Ιαπωνία – Βραζιλία 84-102
  • Γαλλία – Γερμανία 71-85

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ