Γερμανία-Ιαπωνία (27/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Γερμανία και Ιαπωνία αναμετριούνται στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα.

Στο «Pierre Mauroy Stadium» της Λιλ, η Γερμανία αναμετριέται με την Ιαπωνία (27/07/2024, 14:30) για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Γερμανία θέλει να μπει ιδανικά στη διοργάνωση και να στείλει το δικό της μήνυμα, ενώ η Ιαπωνία έχει στόχο να αποδείξει πως ανήκει σε αυτό το επίπεδο. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα στο μπάσκετ προσφέρει κορυφαίες επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Για το Γερμανία – Ιαπωνία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Γερμανίας προσφέρεται στο 1,04** και το διπλό της Ιαπωνίας φτάνει στο 12,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, γι’ αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Γερμανία – Ιαπωνία τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη. Άλλωστε, η Γερμανία εκτός του ότι έχει μεγαλύτερη παράδοση και τρομερά στατιστικά τα τελευταία χρόνια, είναι η νυν Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Επιπλέον, να αναφέρουμε πως οι δύο ομάδες πριν από μερικές ημέρες συναντήθηκαν σε φιλικό και η Γερμανία νίκησε άνετα με 104-83.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιαπωνία;

  • 2 νίκες η Γερμανία
  • Καμία νίκη η Ιαπωνία

Η Γερμανία έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο από το 2022. Τότε κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο EuroBasket και πέρυσι πήρε το χρυσό στο Μουντομπάσκετ. Σε Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έχει ανέβει ποτέ το βάθρο κι ελπίζει να τα καταφέρει στο Παρίσι. Διότι μπορεί να μην έχει στις τάξεις της έναν αστέρα όπως ήταν στο παρελθόν ο Ντιρκ Νοβίτσκι, αλλά διαθέτει μια πολύ ισορροπημένη ομάδα με παίκτες που έχουν εμπειρία στο NBA όπως ο γκαρντ Ντένις Σρούντερ (Μπρούκλιν Νετς), που μεταμορφώνεται όταν φοράει τη φανέλα της, τα αδέρφια Φραντς και Μο Βάγκνερ (Ορλάντο Μάτζικ) και ο Ντάνιελ Τάις (Νιού Όρλεανς Πέλικανς). Κι είναι τέτοια η ομοιογένεια και η αρμονία που επέλεξε να μην καλέσει τους ψηλούς NBAers Μάξι Κλίμπερ και Αϊζέια Χάρτενσταϊν. Στα φιλικά της η Γερμανία νίκησε τις Γαλλία (70-65), Ολλανδία (95-50) και την Ιαπωνία. Έχασε από τις Γαλλία (90-66) και ΗΠΑ (92-88).

Η Ιαπωνία, στο μεταξύ, έχει κι εκείνη μια πολύ ενδιαφέρουσα γενιά παικτών και θέλει να βάλει το όνομά της στον χάρτη του παγκόσμιου μπάσκετ. Ξεχωρίζουν παίκτες όπως ο φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Ρούι Χατσιμούρα, ο φόργουορντ των Μέμφις Γκρίλις, Γιούτα Γουατανάμπε και ο γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς, Κεϊσέι Τομινάγκα. Ωστόσο, στη διάρκεια της προετοιμασίας της για το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι, η Ιαπωνία δεν τα πήγε καλά στις φιλικές αναμετρήσεις της και το κλίμα γύρω της δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Στα φιλικά που έδωσε γνώρισε μονάχα ήττες από την Αυστραλία (90-89), τη Νότια Κορέα (85-84) τη Γερμανία και τη Σερβία (119-100).

Με συγκλονιστικές αποδόσεις διεξάγονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το τουρνουά μπάσκετ ανδρών προσφέρει σπουδαίες αναμετρήσεις που υπόσχονται ανεπανάληπτες συγκινήσεις. Γερμανία και Ιαπωνία θα κάνουν τα πάντα για να αρχίσουν την πορεία τους στο δεύτερο όμιλο με νίκη, με το Over 177,5 συνολικοί πόντοι με παράταση να δίνεται στο 1,88** όπως και το αντίστοιχο Under, στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Γερμανία – Ιαπωνία το στοίχημα για τις δύο ομάδες διαφέρει. Η Γερμανία θέλει να εμφανιστεί προσηλωμένη στην αποστολή της και ο προπονητής Γκόρντον Χέρμπερτ έστειλε μήνυμα στους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους επειδή τους νίκησαν με άνεση προσφάτως. Η Ιαπωνία, θέλει να μάθει από τα λάθη της και να εμφανιστεί βελτιωμένη.

Ολυμπιακοί Αγώνες τουρνουά μπάσκετ ανδρών – Φάση των ομίλων

Αποτελέσματα Group B

1η αγωνιστική

  • Γερμανία – Ιαπωνία 97-77
  • Γαλλία – Βραζιλία 78-66

2η αγωνιστική

  • Ιαπωνία – Γαλλία 90-94 παρ. (84-84 κ.α.)
  • Βραζιλία – Γερμανία 73-86

3η αγωνιστική

  • Ιαπωνία – Βραζιλία 84-102
  • Γαλλία – Γερμανία 71-85

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ