Ιαπωνία-Φιλιππίνες, με φόντο τα προημιτελικά

Reading time2 λ

Μάχη θα γίνει ανάμεσα σε Ιαπωνία και Φιλιππίνες, όπου μας περιμένει πλήθος ευκαιριών για στοίχημα.

Διαφορετικά, αλλά άκρως συναρπαστικά μέτωπα έχουμε μπροστά μας σήμερα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Οι δύο τελευταίοι αγώνες που θα συμπληρώσουν το παζλ των προημιτελικών του Κυπέλλου Ασίας, που διεξάγεται στην Τζακάρτα, αποτελούν πόλο έλξης και ειδικά η μονομαχία Ιαπωνία-Φιλιππίνες, που αρχίζει στις 16:00, αφού οι δύο ομάδες είχαν υψηλές φιλοδοξίες στην αρχή της διοργάνωσης.

Στη δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου τερμάτισε τελικά η Ιαπωνία, αφού έχασε με 88-76 από το Ιράν στο ντέρμπι κορυφής της τελευταία αγωνιστικής. Ωστόσο, οι Ιάπωνες δεν απογοητεύονται και με ηγέτη τον Γιούτο Γουατανάμπε των Τορόντο Ράπτορς, που έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις ως τώρα (έχει 15,3 πόντους κι 8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο) φιλοδοξούν να βρεθούν στην οκτάδα. Οι Φιλιππίνες, πάντως, παραμένουν ανταγωνιστικές. Παρότι βρέθηκαν τρίτες στο τρίτο γκρουπ μετά την ήττα με 92-75 από τη Νέα Ζηλανδία, έχουν παράδοση και μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ WNBA

Προηγείται η αναμέτρηση Νέα Ζηλανδία-Συρία, όπου στα χαρτιά υπάρχει φαβορί. Η Νέα Ζηλανδία, δεύτερη στον τρίτο όμιλο, διαθέτει σαφώς πιο ικανές μονάδες, ενώ έδειξε χαρακτήρα, μετά την ήττα από τον Λίβανο, αφού επιβλήθηκε εύκολα των Φιλιππινών. Τρίτη στο τέταρτο γκρουπ ήταν η Συρία, αφού κατάφερε να αποκλείσει το Καζακστάν, επικρατώντας με 77-67. Τώρα, όμως, χρειάζεται μια ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση και το παρελθόν δεν ευνοεί. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 είχε χάσει δύο φορές από τους Νεοζηλανδούς, με συνολική διαφορά 64 πόντων!

Λίγες ώρες αργότερα, έχουμε την αξιόλογη αναμέτρηση Κονέκτικατ Σαν-Νιού Γιορκ Λίμπερτι για το WNBA. Υψηλής βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, που έχουν τον δικό τους… νταλγκά στην ανατολική περιφέρεια. Δεύτερη η Κονέκτικατ Σαν, θέλει να μείνει στο κυνήγι της Σικάγο Σκάι, στο πέμπτο σκαλοπάτι η Νιού Γιορκ Λίμπερτι, η οποία προσπαθεί να διατηρηθεί στο κόλπο της εισόδου στα πλέι-οφ.

13:30   Νέα Ζηλανδία-Συρία                              Κύπελλο Ασίας

16:00   Ιαπωνία-Φιλιππίνες                                 Κύπελλο Ασίας

18:30   Κονέκτικατ Σαν-Νιού Γιορκ Λίμπερτι   WNBA