Ιαπωνία-Καζακστάν, μονόπλευρο ενδιαφέρον

Reading time2 λ

Η μονομαχία της Ιαπωνίας με το Καζακστάν περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για στοίχημα.

Το μενού των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κλείνει σήμερα, με την Betsson να διαθέτει προς τα μέλη της μια πολύ μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Η αναμέτρηση Ιαπωνία-Καζακστάν για τον έκτο όμιλο της ασιατικής ζώνης, που ξεκινά στις 12:05, έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κυρίως για τους φιλοξενούμενους, που θέλουν να παραμείνουν γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην τελική φάση.

Για τους Ιάπωνες, οι προκριματικοί αγώνες αποτελούν πεδίο προετοιμασίας, αφού έχουν στο τσεπάκι τους το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Θα είναι, μαζί με την Ινδονησία, οι αμφιτρύωνες του τελικού τουρνουά. Ηττήθηκαν στην Τεχεράνη από το Ιράν την περασμένη Πέμπτη, έχουν απολογισμό 2-5 ως τώρα, αλλά μπροστά στο κοινό τους θα επιδιώξουν να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί. Την ίδια στιγμή, το Καζακστάν βρίσκεται στο μεταίχμιο. Κι αυτό διότι έχασε εντός έδρας από την Κίνα, το ρεκόρ του «έπεσε» στο 5-2 και βγήκε από την προνομιούχο τριάδα. Ωστόσο, έχει καταφέρει να κερδίσει και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια του σε αυτή την προκριματική φάση.

ΜΑΧΕΣ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Δράση υπάρχει τα ξημερώματα στη συναρπαστική SPB της Βενεζουέλας. Ξεχωρίζει η μονομαχία Γκλαντιαντόρες Ντε Ανσοατέγκι-Κοκοντρίλος Ντε Καράκας, που μπορεί να καθορίσει πολλά στη μάχη της κορυφής της ανατολικής περιφέρειας. Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου, βρίσκονται σε περίοδο φόρμας. Μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες με τελευταία αυτή επί των Γκουαϊκερίες Ντε Μαργκαρίτα. Την ίδια στιγμή, οι Γκλαντιαντόρες Ντε Ανσοατέγκι είναι δεύτεροι στο δεύτερο γκρουπ, έχουν αρκετές μεταπτώσεις εσχάτως, αλλά επιβλήθηκαν των Μαρίνος Ντε Ανσοατέγκι.

Σημαντικό είναι και το Μπριγιάντες Ντε Σούλια-Γιανέρος Ντε Γκουαρίκο. Κυρίως για τους οικοδεσπότες, που θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τεσσάρων νικών, ώστε να βρεθούν στην πρώτη τετράδα της δυτικής περιφέρειας. Αναμετρώνται ακόμη Γκουαϊκερίες Ντε Μαργκαρίτα-Κανγκρεχέρος Ντε Μονάγκας, με την Γκουαϊκερίες Ντε Μαργκαρίτα να επιδιώκει την παραμονή της στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της Ανατολής.

12:05   Ιαπωνία-Καζακστάν                                                                     Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:30   Μπριγιάντες Ντε Σούλια-Γιανέρος Ντε Γκουαρίκο                      SPB Βενεζουέλας

02:00   Γκλαντιαντόρες Ντε Ανσοατέγκι-Κοκοντρίλος Ντε Καράκας     SPB Βενεζουέλας

02:00   Γκουαϊκερίες Ντε Μαργκαρίτα-Κανγκρεχέρος Ντε Μονάγκας   SPB Βενεζουέλας