Ιαπωνία-Βραζιλία (2/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ιαπωνία – Βραζιλία σε συναρπαστικό ματς για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με σούπερ επιλογές για στοίχημα.

Στο «Pierre Mauroy Stadium» της Λιλ, η Ιαπωνία αναμετριέται με τη Βραζιλία (02/08/2024, 12:00) για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Group B στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Στην πλατφόρμα της Betsson, το στοίχημα και το μπάσκετ αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό και θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Ιαπωνία – Βραζιλία οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ιαπωνίας δίνεται στο 2,45** και το διπλό της Βραζιλίας το συναντάμε στο 1,58** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης είναι διαθέσιμο και το Bet Builder για 10 αγορές για live basket. Το Bet Builder, είναι εργαλείο που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ιαπωνία – Βραζιλία τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση, αλλά η αλήθεια είναι πως παρά τα στατιστικά και την παράδοση που έχει κάθε ομάδα σε αυτό το σημείο η θέληση μπορεί να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο καθώς φτάνουμε στο φινάλε της φάσης των ομίλων και οι ομάδες βλέπουν στον ορίζοντα τα νοκ άουτ παιχνίδια.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ιαπωνία και τη Βραζιλία;

  • Καμία νίκη η Ιαπωνία
  • 1 νίκη η Βραζιλία

Η Ιαπωνία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προς τα μπροστά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 ο στόχος ήταν να δείξει πως ανήκει σε αυτό το επίπεδο καθώς προσπαθεί να βάλει τις βάσεις ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη στο μέλλον. Όπως σε όλο το τουρνουά έτσι και κόντρα στη Βραζιλία, οι Ιάπωνες περιμένουν τη διαφορά να κάνουν οι φόργουορντ Ρούι Χατσιμούρα και Γιούτα Γουατανάμπε μαζί με τον γκαρντ Κεϊσέι Τομινάγκα. H Ιαπωνία ηττήθηκε με 97-77 από τη Γερμανία σε ματς όπου φάνηκε η έλλειψη βάθους στον πάγκο της και η περιορισμένη ποιότητά της. Ωστόσο, έπειτα πίεσε πολύ τη Γαλλία και πλησίασε σε μια μεγάλη έκπληξη, αλλά έχασε με 94-90 στην παράταση. Τώρα, διατηρεί ελπίδες πρόκρισης ως μια από τις δύο καλύτερες τρίτες. Θέλει, όμως, οπωσδήποτε τη νίκη.

Η Βραζιλία μπορεί να μην έχει τη χρυσή γενιά του παρελθόντος, αλλά πάντοτε θα έχει ταλαντούχους παίκτες και ενδιαφέρουσες φουρνιές που μπορούν να κάνουν θόρυβο σε μεγάλα τουρνουά. Αυτή η ομάδα είναι μαχητική και όπως και η Ιαπωνία έχει στόχο να αποδείξει πως ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο, παρόλο που δεν έχει παίκτες που να λάμπουν στο NBA, αλλά σίγουρα υπάρχουν στελέχη με παραστάσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά και στη Euroleague. Στην πρεμιέρα της έχασε με 78-66 από τη Γαλλία κι έπειτα με 86-73 από τη Γερμανία. Έχει ακόμη μαθηματικές πιθανότητες να περάσει ως μια από τις δύο καλύτερες τρίτες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονται με συγκλονιστικές αποδόσεις και τώρα στο φινάλε της φάσης των ομίλων που οι ομάδες τα δίνουν όλα για να βρεθούν στην προημιτελική φάση, το ενδιαφέρον για στοίχημα εκτοξεύεται. Μάλιστα, το να φτάσει η Ιαπωνία στον τελικό φτάνει στο 501,00**, ενώ το να βρεθεί εκεί η Βραζιλία προσφέρεται στο 121,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΑΠΩΝΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του Ιαπωνία – Βραζιλία το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει διαφορετική αφετηρία. Η Ιαπωνία είναι δυνατή στις θέσεις των φόργουορντ κι εκεί τουλάχιστον στη θεωρία υπερτερεί της Βραζιλίας, η οποία έχει καλύτερους γκαρντ και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο της.

Ολυμπιακοί Αγώνες τουρνουά μπάσκετ ανδρών – Φάση των ομίλων

Αποτελέσματα Group B

1η αγωνιστική

  • Γερμανία – Ιαπωνία 97-77
  • Γαλλία – Βραζιλία 78-66

2η αγωνιστική

  • Ιαπωνία – Γαλλία 90-94 παρ. (84-84 κ.α.)
  • Βραζιλία – Γερμανία 73-86

3η αγωνιστική

  • Ιαπωνία – Βραζιλία 84-102
  • Γαλλία – Γερμανία 71-85

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ