Ουκρανία-Ισπανία, δίδυμο ενδιαφέρον

Reading time3 λ

Στην αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Ισπανία μπορούμε να βρούμε πλήθος επιλογών για live στοίχημα.

Ποικιλία αγωνιστικών «μετώπων» στο σημερινό πρόγραμμα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Η πρώτη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώνεται στις 19:00 με τον εξ αναβολής αγώνα Ουκρανία-Ισπανία, ο οποίος συνοδεύεται από μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Στην ουδέτερη Ρίγα της Λετονίας, λόγω του πολέμου που συνεχίζεται στα εδάφη της, η Ουκρανία θα κυνηγήσει την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες σε αυτό το «παράθυρο». Οι Ουκρανοί, που κέρδισαν Γεωργία και Βόρεια Μακεδονία, θα βρεθούν στο δεύτερο σκαλοπάτι του έβδομου ομίλου και θα έχουν αυξημένες πιθανότητες για πρόκριση στην  τελική φάση, μεταφέροντας ένα ρεκόρ 4-2 στον επόμενο γύρο. Την ίδια στιγμή, οι Ισπανοί, είναι λογικά πρώτοι, αφού θα πρέπει να χάσουν με 22 πόντους διαφορά για να αποχωριστούν το ρετιρέ. Όμως, προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στην προκριματική φάση στη Γεωργία, όπου έχασαν στην παράταση, και πλέον χρειάζονται τη νίκη για να βρεθούν στο 5-1 και να είναι φαβορί για το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ «ΦΩΤΙΑ» ΣΕ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ ΚΑΙ WNBA

Στην BSN του Πουέρτο Ρίκο το ενδιαφέρον «ανάβει». Αφενός διότι ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος, αφετέρου γιατί ξεκινούν τα πλέι-οφ. Στο Πιράτας Ντε Κεμπραντίγιας-Βακέρος Ντε Μπαγιαμόν, που συμπληρώνει το παζλ της κανονικής περιόδου, η οικοδέσποινα ψάχνει τη νίκη για να βρεθεί ψηλότερα από την τέταρτη θέση του πρώτου ομίλου. Απέναντί της, όμως, έχει την πρωτοπόρο του δεύτερου γκρουπ, που θα προσπαθήσει να επικρατήσει, ώστε να τερματίσει με το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το πρωτάθλημα και να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Στην πρώτη μάχη των πλέι-οφ ανταμώνουν Χιχάντες Ντε Καρολίνα-Ίντιος Ντε Μαγιακές. Τέταρτη στον δεύτερο όμιλο η Χιχάντες Ντε Καρολίνα, πέμπτη στον πρώτο η Ίντιος Ντε Μαγιακές, διεκδικούν θέση στην τελική οκτάδα του πρωταθλήματος.

Τρεις σημαντικές αναμετρήσεις έχουμε και στο WNBA. Ξεχωρίζει η σύγκρουση Λος Άντζελες Σπαρκς-Σιάτλ Στορμ. Η Λος Άντζελες Σπαρκς, που μετρά τρεις διαδοχικές νίκες, θέλει να εδραιωθεί στην τετράδα της Δύσης και να πλησιάσει τη δεύτερη θέση, στην οποία κατοικοεδρεύει η Σιάτλ Στορμ. Τα βλέμματα κατευθύνονται και στο Ιντιάνα Φίβερ-Σικάγο Σκάι, ειδικά από τη στιγμή που η Σικάγο Σκάι θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση ολόκληρου του πρωταθλήματος. Όσο για το Φοίνιξ Μέρκιουρι-Νιού Γιορκ Λίμπερτι, αμφότερες θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν «ζωντανές» στο κυνήγι της τετράδας των περιφερειών τους.

19:00   Ουκρανία-Ισπανία                                                            Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:00   Ιντιάνα Φίβερ-Σικάγο Σκάι                                              WNBA

03:00   Πιράτας Ντε Κεμπραντίγιας-Βακέρος Ντε Μπαγιαμόν   BSN Πουέρτο Ρίκο

03:00   Χιχάντες Ντε Καρολίνα-Ίντιος Ντε Μαγιακές                 BSN Πουέρτο Ρίκο

05:00   Φοίνιξ Μέρκιουρι-Νιού Γιορκ Λίμπερτι                          WNBA

05:30   Λος Άντζελες Σπαρκς-Σιάτλ Στορμ                                 WNBA