Prime Time: Σουηδία-Βέλγιο, για τους «4»

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για στοίχημα προσφέρει το βραδινό κουπόνι σε σπουδαία ματς πολλών διοργανώσεων

Η prime time ζώνη του ποδοσφαιρικού κουπονιού δεν απογοητεύει για ακόμη μια νύχτα. Διεξάγονται σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλο τον κόσμο και στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε κορυφαίες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι και στο live.

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στα γήπεδα της Αγγλίας, γίνεται το ματς Σουηδία-Βέλγιο. Η ομάδα που θα νικήσει θα περάσει στην ημιτελική φάση του θεσμού, όπου περιμένει η Αγγλία το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Σουηδία θεωρητικά έχει το πάνω χέρι, αλλά αξίζει να σημειώσουμε πως στις τάξεις της έχουν καταγραφεί κάποια θετικά κρούσματα κορονοϊού και θα υπάρξουν απουσίες παικτριών ή και κάποιες άλλες θα χρειαστεί να μείνουν εκτός για προληπτικούς λόγους. Οπότε, το Βέλγιο θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να κάνει την έκπληξη. Ούτως ή άλλως είναι μια από τις θετικές παρουσίες στο τουρνουά καθώς έχει κάνει βήματα μπροστά τα τελευταία χρόνια και το εθνικό συγκρότημά παρουσιάζεται αρκετά βελτιωμένο και ανταγωνιστικό.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Λατινική Αμερική. Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της Primera B Nacional, της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής. Ξεχωρίζει το Αγιακούτσο-Σέσαρ Βαγέχο για την Liga I Betsson του Περού, το οποίο αναμένεται ανοικτό σε όλα τα ενδεχόμενα με τις δύο ομάδες ν’ αναζητούν απεγνωσμένα τη νίκη.

Δυνατά παιχνίδια είναι επίσης τα Νιουμπλένσε-Κομπρεσάλ για την Primera Division της Χιλής, Μιγιονάριος-Ενβιγάδο για την Primera A της Κολομβίας και Σαμπάιο Κορέα-Σπορτ Ρεσίφε για τη Serie B της Βραζιλίας, ενώ εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα παρουσιάζονται και στους αγώνες της Liga MX, Μασατλάν-Ατλέτικο Σαν Λουίς και Νεκάξα-Χουάρες. Τέλος, ξεχωρίζει και το φιλικό Γιουβέντους-Γουαδαλαχάρα που γίνεται στις ΗΠΑ.

22:00 Σουηδία-Βέλγιο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών

22:00 Ατλέτικο Μίτρε-Ολ Μπόις Primera B Nacional Αργεντινής

23:00 Αγιακούτσο-Σέσαρ Βαγέχο Liga I Betsson Περού

01:00 Αλβαράδο-Φλάντρια Primera B Nacional Αργεντινής

01:00 Τριστάν Σουάρες-Σαν Μαρτίν Σ.Χ. Primera B Nacional Αργεντινής

01:10 Φέρο Καρίλ Οέστε-Γουέμες Primera B Nacional Αργεντινής

02:00 Νιουμπλένσε-Κομπρεσάλ Primera Division Χιλής

02:00 Αλιάνσα Πετρολέρα-Μπουκαραμάνγκα Primera A Κολομβίας

03:00 Μασατλάν-Ατλέτικο Σαν Λουίς Liga MX

03:10 Σαν Μαρτίν Τουκουμάν-Ατλάντα Primera B Nacional Αργεντινής

03:30 Σαμπάιο Κορέα-Σπορτ Ρεσίφε Serie B Βραζιλίας

04:05 Μιγιονάριος-Ενβιγάδο Primera A Κολομβίας

05:05 Νεκάξα-Χουάρες Liga MX

06:00 Γιουβέντους-Γουαδαλαχάρα Φιλικός αγώνας