Πουέρτο Ρίκο-ΗΠΑ (3/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Δυνατό παιχνίδι Πουέρτο Ρίκο – ΗΠΑ για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Pierre Mauroy Stadium» της Λιλ, το Πουέρτο Ρίκο παίζει με τις ΗΠΑ (03/08/2024, 18:15) για την 3η αγωνιστική του Group C στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συγκλονιστικές επιλογές για στοίχημα μπάσκετ στο live σε πληθώρα αγορών με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Πουέρτο Ρίκο – ΗΠΑ οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στους Αμερικανούς να φτάσουν στη νίκη. Πιο αναλυτικά, ο άσος του Πουέρτο Ρίκο προσφέρεται στο 20,00** και το διπλό των ΗΠΑ τοποθετείται στο 1,01** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα είναι διαθέσιμο και το Bet Builder για 10 αγορές για live basket. Το Bet Builder, είναι εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό event.

ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ – ΗΠΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Πουέρτο Ρίκο – ΗΠΑ τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για τη νίκη, αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Οι δύο ομάδες έχουν τεράστια διαφορά όσον αφορά στην παράδοση και στα στατιστικά. Ωστόσο, ανάμεσά τους υπάρχει και μεγάλη αντιπαλότητα, ιδίως αφότου το Πουέρτο Ρίκο νίκησε τους Αμερικανούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στο Πουέρτο Ρίκο και τις ΗΠΑ;

  • 4 νίκες το Πουέρτο Ρίκο
  • 28 νίκες οι ΗΠΑ

Το Πουέρτο Ρίκο έπαιξε για τελευταία φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 κι ως εκ τούτου ο συνειρμός γίνεται αυτόματα με την σπουδαιότερη νίκη της ιστορίας του επί των ΗΠΑ. Τότε το Πουέρτο Ρίκο είχε σοκάρει τον κόσμο κι ελπίζει να το κάνει και πάλι. Εξάλλου, διαθέτει παίκτες που γεννήθηκαν στις ΗΠΑ και μεγάλωσαν μπασκετικά εκεί, έπαιξαν και σ’ επίπεδο κολεγίου ή και NBA προτού ανοίξουν τα φτερά τους. Ο αστέρας του Πουέρτο Ρίκο είναι ο Χοσέ Αλβαράδο των Νιού Όρλεανς Πέλικανς.

Οι ΗΠΑ πήγαν στη Γαλλία με την υποχρέωση να κατακτήσουν το χρυσό μετάλλιο. Το ρόστερ τους μπορεί να μπει στις χρυσές σελίδες του μπάσκετ της χώρας μαζί την Dream Team και τη Redeem Team. Είναι τέτοια η συλλογή ταλέντου που δικαίως λογαριάζεται ως το απόλυτο φαβορί για ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Με ηγέτη των ΛεΜπρόν Τζέιμς και γύρω του τους Στεφ Κάρι, Κέβιν Ντουράντ, Τζοέλ Εμπίιντ κι έναν γαλαξία αστέρων οι ΗΠΑ παίζουν με μεγάλο κίνητρο.

Καθώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες πρωταγωνιστούν το στοίχημα στο κουπόνι γίνεται ολοένα και πιο συγκλονιστικό και το ματς Πουέρτο Ρίκο – ΗΠΑ υπόσχεται ένταση και μεγάλο πάθος, όπως άλλωστε κάθε παιχνίδι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες.

ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ – ΗΠΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Πουέρτο Ρίκο – ΗΠΑ το στοίχημα και η αποστολή για τις δύο ομάδες είναι διαφορετική. Χαρακτηριστικά, το Πουέρτο Ρίκο ξέρει πως θα χρειαστεί να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι προκειμένου να έχει ελπίδες μιας και οι ΗΠΑ έχουν σούπερ σταρ που μπορούν να κρίνουν ένα ματς σε όλες τις θέσεις. Οι ΗΠΑ, πάλι, καλούνται να μείνουν προσηλωμένες στον στόχο τους και να μην υποτιμήσουν την αντίπαλό τους.

Ολυμπιακοί Αγώνες τουρνουά μπάσκετ ανδρών – Φάση των ομίλων

Αποτελέσματα Group C

1η αγωνιστική

  • Νότιο Σουδάν – Πουέρτο Ρίκο 90-79
  • Σερβία – ΗΠΑ 84-110

2η αγωνιστική

  • Πουέρτο Ρίκο – Σερβία 66-107
  • ΗΠΑ – Νότιο Σουδάν 103-86

3η αγωνιστική

  • Πουέρτο Ρίκο – ΗΠΑ 83-104
  • Σερβία – Νότιο Σουδάν 96-85

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ