Σερβία-Νότιο Σουδάν (3/8/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Σερβία – Νότιο Σουδάν για το τουρνουά μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 με ισχυρό φαβορί και πλούσιες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Pierre Mauroy Stadium» της Λιλ, η Σερβία αντιμετωπίζει το Νότιο Σουδάν (03/08/2024, 22:00) για την 3η αγωνιστική του Group C στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Στην πλατφόρμα της Betsson, μπάσκετ και στοίχημα ταιριάζουν απόλυτα και θα βρείτε σούπερ επιλογές σε μεγάλη γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Σερβία – Νότιο Σουδάν οι αποδόσεις βάζουν τους Σέρβους στην θέση του οδηγού για να πάρουν τη νίκη. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Σερβίας προσφέρεται στο 1,07** και το διπλό του Νοτίου Σουδάν ανέρχεται στο 9,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ είναι διαθέσιμο και το Bet Builder για 10 αγορές για live basket. Το Bet Builder, είναι εργαλείο που δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΣΕΡΒΙΑ – ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Σερβία – Νότιο Σουδάν τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για την επικράτηση, αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη είναι η αλήθεια. Η Σερβία έχει παράδοση κι εντυπωσιακά στατιστικά και υψηλές βλέψεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ενώ το Νότιο Σουδάν συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Σερβία και το Νότιο Σουδάν;

  • Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πέρυσι το καλοκαίρι στο Μουντομπάσκετ 2023 και η Σερβία επιβλήθηκε του Νοτίου Σουδάν με 113-85.

Η Σερβία πήγε στη Γαλλία έχοντας ως σημαία της τον σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος λογαριάζεται ως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο του. Γύρω του υπάρχει μια ταλαντούχα ομάδα με παίκτες που έχουν παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά και την ικανότητα να κάνουν τη διαφορά και να αναλάβουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Κι όλα αυτά υπό τις οδηγίες μιας παλιάς αλεπούς των πάγκων, του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Το Νότιο Σουδάν, πάλι, συμμετέχει για πρώτη φορά και θέλει να χαρεί με την εμπειρία. Εξάλλου, είναι μια ομάδα που τώρα χτίζεται και στη χώρα δεν υπάρχει καν κλειστό γήπεδο μπάσκετ κι έτσι ταξίδεψε αλλού για να κάνει την προετοιμασία του. Ωστόσο, έχει παίκτες που διψούν και παίζουν με περηφάνεια, αν και είναι δεδομένο πως η ομάδα έχει περιορισμένες δυνατότητες. Ωστόσο, μάχεται σε κάθε ματς.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονται με εντυπωσιακές αποδόσεις και τώρα που ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στις νοκ άουτ αναμετρήσεις που αναμένονται συγκλονιστικές και με ανεπανάληπτο θέαμα.

ΣΕΡΒΙΑ – ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς Σερβία – Νότιο Σουδάν το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει ορισμένες σημαντικές προκλήσεις. Η Σερβία είναι γνωστή πως ενίοτε αφήνει το πόδι από το γκάζι κι έχει κενά διαστήματα που στα νοκ άουτ μπορεί να αποβούν μοιραία. Το Νότιο Σουδάν θέλει να εμφανιστεί βελτιωμένο και ανταγωνιστικό απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Ολυμπιακοί Αγώνες τουρνουά μπάσκετ ανδρών – Φάση των ομίλων

Αποτελέσματα Group C

1η αγωνιστική

  • Νότιο Σουδάν – Πουέρτο Ρίκο 90-79
  • Σερβία – ΗΠΑ 84-110

2η αγωνιστική

  • Πουέρτο Ρίκο – Σερβία 66-107
  • ΗΠΑ – Νότιο Σουδάν 103-86

3η αγωνιστική

  • Πουέρτο Ρίκο – ΗΠΑ 83-104
  • Σερβία – Νότιο Σουδάν 96-85

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ