Βέλγιο-Αυστραλία, τιτανομαχία στην οκτάδα

Reading time3 λ

Ο προημιτελικός ανάμεσα στο Βέλγιο και την Αυστραλία περιλαμβάνει πλήθος επιλογών για στοίχημα.

Ιδιαίτερα θερμό μοιάζει το σημερινό πρόγραμμα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών που διεξάγεται στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας μπαίνει στην τελική ευθεία, με τις μάχες της προημιτελικής φάσης να κλέβουν την παράσταση. Κυριαρχεί η σύγκρουση Βέλγιο-Αυστραλία στις 13:30, με ένα από τα δύο «θηρία» της διοργάνωσης να παίρνει τον δρόμο για την τετράδα.

Η οικοδέσποινα Αυστραλία δικαίωσε τις προσδοκίες στην πρώτη φάση, αφού κέρδισε την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο. Μπορεί να ξεκίνησε με ήττα από τη Γαλλία, αλλά ακολούθησαν τέσσερις νίκες κόντρα σε Μάλι, Σερβία, Καναδά και Κίνα με πρωταγωνίστρια την Ρεμπέκα Άλεν. Αντίθετα, το Βέλγιο βρέθηκε τρίτο στο πρώτο γκρουπ. Έχασε από τις ΗΠΑ στην πρεμιέρα και από την Κίνα στο τελευταίο κρίσιμο ματς (κέρδισε ενδιάμεσα Νότια Κορέα, Πουέρτο Ρίκο) και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό της κορυφαίας παίκτριά της, Έμα Μεέσεμαν, αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στην προσπάθεια να βρεθεί στην τετράδα, όπως συνέβη στην προηγούμενη διοργάνωση.

«ΚΑΥΤΑ» ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σπουδαία είναι και η μονομαχία Κίνα-Γαλλία. Οι Κινέζες ήταν δεύτερες στον πρώτο όμιλο, χάνοντας μονάχα από τις ΗΠΑ και μοιάζουν ικανές να κάνουν την υπέρβαση, επιδιώκοντας την επιστροφή στην τετράδα μετά από 28 ολόκληρα χρόνια. Από την πλευρά της, η Γαλλία, η οποία βρέθηκε τέταρτη στο δεύτερο γκρουπ, έχει μεταπτώσεις, αλλά θέλει να βρεθεί στα ημιτελικά για πρώτη φορά μετά από το 1953. Νωρίς τα ξημερώματα αγωνίζονται ΗΠΑ-Σερβία και Πουέρτο Ρίκο-Καναδάς.

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική της ισπανικής ACB. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η αναμέτρηση Μανρέσα-Τενερίφη. Η Μανρέσα, που έφτασε ως την έβδομη θέση αλλά και ως τον τελικό του Basketball Champions League την περασμένη σεζόν, είχε απώλειες το καλοκαίρι, αλλά κινήθηκε έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι. Θα επιχειρήσει να πάρει… εκδίκηση από την Τενερίφη, η οποία την είχε κερδίσει στον τελικό του φάιναλ φορ της σπουδαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι φιλοξενούμενοι, βέβαια, που ήταν έκτοι στο προηγούμενο πρωτάθλημα, προοδεύουν διαρκώς, ενώ πρόσθεσαν εξαιρετικές… πινελιές στο ρόστερ τους. Ενδιαφέρον είναι και το ματς Μούρθια-Μπρεογάν, ενώ νωρίτερα παίζουν Ομπραντόιρο-Σαραγόσα και Φουενλαμπράδα-Γρανάδα.

11:00   Κίνα-Γαλλία                                     Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

13:30   Βέλγιο-Αυστραλία                           Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών

20:00   Ομπραντόιρο-Σαραγόσα                 ACB Ισπανίας

20:00   Φουενλαμπράδα-Γρανάδα               ACB Ισπανίας

22:30   Μανρέσα-Τενερίφη                          ACB Ισπανίας

22:30   Μούρθια-Μπρεογάν                         ACB Ισπανίας