Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ανάγκη και γόητρο

Reading time2 λ

Καταπληκτικές προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στο μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Μια άκρως συναρπαστική ημέρα μας επιφυλάσσουν τα παρκέ και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Δεσπόζει το «αιώνιο» ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague, το τζάμπολ του οποίου θα γίνει στις 21:00. Μια μονομαχία στην οποία το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, όμως, το γόητρο δίνει πάντα ξεχωριστό χρώμα.

Η σπουδαία νίκη της Τρίτης στο εξ αναβολής ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, μοιάζει να χαρίζει οριστικά στον Ολυμπιακό το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Βέβαια, οι Ερυθρόλευκοι έχουν πλέον στο στόχαστρό τους την τρίτη θέση. Όπλο τους η ψυχολογία, αφού κέρδισαν τον Παναθηναϊκό στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις, με 85-64 στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για τη Euroleague και με 81-73 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Την ίδια στιγμή, οι Πράσινοι προετοιμάστηκαν με πολλά προβλήματα. Ωστόσο θέλουν να αποφύγουν την τελευταία θέση της διοργάνωσης και θα επιχειρήσουν να κερδίσουν ξανά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως συνέβη στην Basket League με 81-76.

Νωρίτερα αναμετρώνται Ζαλγκίρις Κάουνας-Αναντολού Εφές, σε ένα εξίσου σημαντικό ραντεβού. Κυρίως για την Αναντολού Εφές. Οι δύο σερί εκτός έδρας ήττες από Μπασκόνια και Μονακό έχουν «εκτροχιάσει» την πρωταθλήτρια Ευρώπης, που χρειάζεται το ροζ φύλλο για να μην κινδυνεύσει η παρουσία της στην οκτάδα. Η Ζαλγκίρις Κάουνας ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά θέλει τη νίκη για να αποφύγει το τελευταίο σκαλοπάτι. Σπουδαία είναι και η συνάντηση Ρεάλ Μαδρίτης-Βιλερμπάν. Να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την πρωτιά επιδιώκει η Ρεάλ Μαδρίτης, που επέστρεψε στις επιτυχίες, νικώντας στην παράταση την Αρμάνι Μιλάνο. Την ίδια στιγμή, η Βιλερμπάν θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στο σερί επτά ηττών, δίχως να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Η δράση στο NBA περιορίζεται σήμερα στον αγώνα Ορλάντο Μάτζικ-Ντιτρόιτ Πίστονς. Το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, αφού και οι δύο ουραγοί της ανατολικής περιφέρειας έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά από τα πλέι-οφ. Οι Ορλάντο Μάτζικ υπέστησαν συντριβή με 42 πόντους διαφορά από τους Μπρούκλιν Νετς, αλλά μοιάζουν σε κάπως καλύτερη κατάσταση εσχάτως. Οι Ντιτρόιτ Πίστονς μετρούν τέσσερις διαδοχικές ήττες, με τελευταία αυτή από τους Μαϊάμι Χιτ. Χώρια ότι έχασαν με 119-103 στο Ορλάντο στις 29 Ιανουαρίου.

20:00   Ζαλγκίρις Κάουνας-Αναντολού Εφές     Euroleague

21:00   Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός                    Euroleague

21:45   Ρεάλ Μαδρίτης-Βιλερμπάν                     Euroleague

02:00   Ορλάντο Μάτζικ-Ντιτρόιτ Πίστονς        NBA