Ρεάλ-Ολυμπιακός, επικίνδυνη στροφή

Reading time7 λ

Εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στην παραδοσιακή μάχη της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό.

Ακόμα μια ημέρα με φουλ δράση έχουμε μπροστά μας. Στην Betsson πάντα προσφέρεται τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια των κορυφαίων διοργανώσεων, με το δεύτερο σκέλος της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague να κυριαρχεί, ειδικά από την στιγμή που στις 21:45 αναμετρώνται Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός, σε ένα παιχνίδι με μεγάλο διακύβευμα.

Οι τρεις διαδοχικές ήττες, με τελευταία αυτή από τον Ερυθρό Αστέρα, η οποία διέκοψε το εντός έδρας αήττητο, «βαραίνουν» τον Ολυμπιακό, που ταξιδεύει στην ισπανική πρωτεύουσα έχοντας ταλαιπωρηθεί από αρκετά προβλήματα. Αντίθετα, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να επιδείξει επτά διαδοχικές νίκες, καθώς νίκησε και στο Μονακό και επιδιώκει την παραμονή της στην κορυφή. Μεγάλη είναι και η μάχη ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αναντολού Εφές. Μετά την εκτός έδρας επιτυχία επί της Ούνικς Καζάν, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται σε απόσταση βολής από την τετράδα, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, προσδοκά την επιστροφή στην οκτάδα, από την οποία «εκπαραθυρώθηκε» μετά την ήττα από τη Ζενίτ. Σημαντικό και το Άλμπα Βερολίνου-Ούνικς Καζάν, ειδικά για την Ούνικς Καζάν, που προέρχεται από δύο σερί ήττες και θέλει να ανακάμψει, ώστε να διατηρηθεί στο κόλπο της τετράδας.

Πλούσιο είναι το μενού και στο Eurocup. Ξεχωρίζει το Προμηθέας-Μπουργκ του δεύτερου ομίλου. Έπειτα από τη νέα ήττα από την Γκραν Κανάρια, τα περιθώρια για τον Προμηθέα έχουν στενέψει, αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση. Ψάχνει εκδίκηση για την ήττα με 30 πόντους από την Μπουργκ, που κέρδισε την Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνα και βρίσκεται στην έκτη θέση. Για το ίδιο γκρουπ παίζουν Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Μπούρσασπορ και Βενέτσια-Ουλμ. Στον πρώτο όμιλο δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Παρτιζάν. Εξίσου σπουδαίο για τη μάχη της πρωτιάς είναι το Μπουλόν Μετροπολιτάν-Λοκομοτίβ Κουμπάν, αμφίρροπο προβλέπεται το Ανδόρα-Αμβούργο, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες Λιετκαμπέλις-Τρέντο και Σλασκ Βρότσλαβ-Τουρκ Τέλεκομ. Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των 16 του Basketball Champions League συνεχίζεται με τέσσερα παιχνίδια. Ξεχωρίζει αυτό του δέκατου ομίλου, Τόφας Μπούρσα-Μανρέσα. Για τον ενδέκατο συγκρούονται Μάλαγα-Οστάνδη, ενώ στον δωδέκατο κοντράρονται Ρίτας Βίλνιους-Σομπατέλι και Στρασμπούρ-Τενερίφη.

Μια σειρά από σπουδαίους αγώνες βρίσκουμε και στον μαγικό κόσμο του NBA. Οι προβολείς στρέφονται στη σύγκρουση Γιούτα Τζαζ-Ντένβερ Νάγκετς, που μοιάζει καθοριστική για την κατάληψη της τέταρτης θέσης της δυτικής περιφέρειας. Κρίσιμη φαντάζει και η αναμέτρηση Λος Άντζελες Λέικερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν χάσει τον… δρόμο τους και πλέον τίθεται σε αμφιβολία η παρουσία τους στη δεκάδα. Στο Ντάλας Μάβερικς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμα ένα βήμα προς την τετράδα της Δύσης, στην οποία φιλοξενούνται ακόμα τα ματς Χιούστον Ρόκετς-Κλίβελαντ Καβαλίερς και Σακραμέντο Κινγκς-Μπρούκλιν Νετς. Στην ανατολική περιφέρεια κυριαρχεί ο αγώνας Μπόστον Σέλτικς-Σάρλοτ Χόρνετς, με τις δύο ομάδες να έχουν βάλει πλώρη για την εξάδα. Στο Φιλαδέλφεια 76ερς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, οι οικοδεσπότες ψάχνουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο ρετιρέ, ενώ σημαντικές οι συγκρούσεις Νιού Γιορκ Νικς-Μέμφις Γκρίζλις και Ιντιάνα Πέισερς-Ορλάντο Μάτζικ.

19:00   ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αναντολού Εφές                            Euroleague

19:00   Τόφας Μπούρσα-Μανρέσα                                        Basketball Champions League

19:00   Λιετκαμπέλις-Τρέντο                                                 Eurocup

19:30   Ρίτας Βίλνιους-Σομπατέλι                                          Basketball Champions League

19:30   Προμηθέας-Μπουργκ                                                Eurocup

20:15   Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Μπούρσασπορ    Eurocup

21:00   Άλμπα Βερολίνου-Ούνικς Καζάν                             Euroleague

21:00   Στρασμπούρ-Τενερίφη                                               Basketball Champions League

21:00   Ανδόρα-Αμβούργο                                                    Eurocup

21:00   Σλασκ Βρότσλαβ-Τουρκ Τέλεκομ                            Eurocup

21:30   Μάλαγα-Οστάνδη                                                      Basketball Champions League

21:30   Βενέτσια-Ουλμ                                                          Eurocup

21:30   Μπουλόν Μετροπολιτάν-Λοκομοτίβ Κουμπάν         Eurocup

21:45   Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός                                     Euroleague

22:00   Ζοβεντούτ Μπανταλόνα-Παρτιζάν                            Eurocup

02:00   Ιντιάνα Πέισερς-Ορλάντο Μάτζικ                             NBA

02:00   Φιλαδέλφεια 76ερς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς           NBA

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Σάρλοτ Χόρνετς                           NBA

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Μέμφις Γκρίζλις                            NBA

03:00   Χιούστον Ρόκετς-Κλίβελαντ Καβαλίερς                   NBA

03:30   Ντάλας Μάβερικς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ                NBA

05:00   Γιούτα Τζαζ-Ντένβερ Νάγκετς                                  NBA

05:00   Σακραμέντο Κινγκς-Μπρούκλιν Νετς                       NBA

05:30   Λος Άντζελες Λέικερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς NBA