Άλμπα-Παναθηναϊκός, υπάρχει στόχος

Reading time6 λ

Πλήθος ευκαιριών για ποντάρισμα υπάρχουν στον αγώνα της Άλμπα Βερολίνου με τον Παναθηναϊκό.

Πλούσιο πρόγραμμα υπάρχει σήμερα στα παρκέ και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Τα εξ αναβολής ματς της Euroleague και ειδικά το Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός, που θα αρχίσει στις 21:00, θα κεντρίσει τα βλέμματα, αφού υπάρχει στόχος και για τις δύο ομάδες, παρά το γεγονός ότι δεν θα συνεχίσουν στα πλέι-οφ.

Για την Άλμπα Βερολίνου, η ήττα από την Αναντολού Εφές σήμανε και τον αποκλεισμό της από την οκτάδα. Αυτός, όμως, είναι ο τελευταίος αγώνας μπροστά στο κοινό της και πάντα μια τέτοια συγκυρία δίνει επιπλέον κίνητρο στην οικοδέσποινα. Μάλιστα, η ομάδα του Ίσραελ Γκονθάλεθ θέλει να καταλάβει την ένατη θέση, που θα είναι η καλύτερη της ιστορίας της στη Euroleague. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και κυνηγά ακόμα ένα ροζ φύλλο, με το οποίο θα αποφύγει οριστικά την τελευταία θέση της κατάταξης. Το παρελθόν είναι ευνοϊκό για τους Πράσινους, αφού σε 14 αγώνες με την Άλμπα Βερολίνου, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μετρούν εννέα νίκες. Σπουδαία είναι η κόντρα Αναντολού Εφές-Μπάγερν. Τόσο για την Αναντολού Εφές, η οποία επιδιώκει την παραμονή της στην πέμπτη θέση, όσο και για την Μπάγερν, η οποία θέλει να διεκδικήσει την έβδομη ώστε να αποφύγει την Μπαρτσελόνα στα πλέι-οφ.

ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ «ΚΑΥΤΑ» ΖΕΥΓΑΡΙΑ

Απόψε ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του Eurocup. Στον δεύτερο όμιλο μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό διακύβευμα, αλλά το παιχνίδι Προμηθέας-Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας θα συγκεντρώσει τα βλέμματα, αφού ο Προμηθέας θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στον θεσμό με θετικό πρόσημο. Για το ίδιο γκρουπ παίζουν ακόμη Γκραν Κανάρια-Βενέτσια.

Όσο για τον πρώτο όμιλο, το ματς Μπουλόν Μετροπολιτάν-Λιετκαμπέλις κλέβει την παράσταση, με τη νικήτρια να καταλαμβάνει την τρίτη θέση και την ηττημένη την τέταρτη. Δεν επηρεάζονται από τον αγώνα Σλασκ Βρότσλαβ-Ανδόρα, αφού η Ανδόρα είναι οριστικά πέμπτη. Υπάρχουν ακόμα τα παιχνίδια Τουρκ Τέλεκομ-Αμβούργο και Τρέντο-Παρτιζάν.

Απόψε έχουμε και άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών του Basketball Champions League. Στο Ισραήλ αναμετρώνται Χαποέλ Χολόν-Στρασμπούρ, ενώ στην Ισπανία παίζουν Τενερίφη-Τόφας Μπούρσα. Την πρόκριση θα πάρουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν δύο νίκες στις σειρές. Επίσης, έχουμε τις ρεβάνς των ημιτελικών του FIBA Europe Cup. Στο Μπαχτσέσεχιρ-Λέιντεν, η τουρκική ομάδα έχει πλεονέκτημα, αφού νίκησε με έξι πόντους στην Ολλανδία, ενώ στο Ρέτζιο Εμίλια-Μπάκεν Μπέαρς, η οικοδέσποινα καλείται να καλύψει την ήττα με δύο πόντους που υπέστη στη Δανία.

Η βραδιά ολοκληρώνεται φυσικά με τις μονομαχίες στον λαμπερό κόσμο του NBA. Δεσπόζει η μάχη της ανατολικής περιφέρειας, Σικάγο Μπουλς-Μπόστον Σέλτικς. Οι Σικάγο Μπουλς κυνηγούν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πέμπτη θέση, ενώ οι Μπόστον Σέλτικς για να εξαντλήσουν τις ελπίδες τους για την πρωτιά. Στο ντέρμπι του «Μεγάλου Μήλου», Νιού Γιορκ Νικς-Μπρούκλιν Νετς, οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν την επικράτηση, κυνηγώντας το πλεονέκτημα έδρας στον πρώτο αγώνα των πλέι-ιν. Σε ανατολικό έδαφος γίνονται ακόμη τα ματς Ντιτρόιτ Πίστονς-Ντάλας Μάβερικς και Ατλάντα Χοκς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, ενώ στη Δύση συγκρούονται Γιούτα Τζαζ-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Λος Άντζελες Κλίπερς-Φοίνιξ Σανς.

19:00   Χαποέλ Χολόν-Στρασμπούρ                                   Basketball Champions League

19:30   Προμηθέας-Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας     Eurocup

19:45   Σλασκ Βρότσλαβ-Ανδόρα                                       Eurocup

20:00   Τουρκ Τέλεκομ-Αμβούργο                                     Eurocup

20:00   Μπαχτσέσεχιρ-Λέιντεν                                           FIBA Europe Cup

20:30   Αναντολού Εφές-Μπάγερν                                      Euroleague

21:00   Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός                           Euroleague

21:00   Τρέντο-Παρτιζάν                                                     Eurocup

21:30   Τενερίφη-Τόφας Μπούρσα                                      Basketball Champions League

21:30   Μπουλόν Μετροπολιτάν-Λιετκαμπέλις                  Eurocup

21:30   Ρέτζιο Εμίλια-Μπάκεν Μπέαρς                               FIBA Europe Cup

22:00   Γκραν Κανάρια-Βενέτσια                                        Eurocup

02:00   Ντιτρόιτ Πίστονς-Ντάλας Μάβερικς                       NBA

02:30   Νιού Γιορκ Νικς-Μπρούκλιν Νετς                          NBA

03:00   Ατλάντα Χοκς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς                NBA

03:00   Σικάγο Μπουλς-Μπόστον Σέλτικς                          NBA

04:00   Γιούτα Τζαζ-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ                       NBA

05:00   Λος Άντζελες Κλίπερς-Φοίνιξ Σανς                        NBA