Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός (03/10/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Πρεμιέρα στη Euroleague με το Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός όπου υπάρχουν ανεπανάληπτες επιλογές για στοίχημα.

Στην «Uber Arena» η Άλμπα Βερολίνου κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό (03/10/2024, 19:45) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague. Η ουραγός της περασμένης σεζόν υποδέχεται τον πρωταθλητή Ευρώπης και θέλει να δείξει ένα καλό πρόσωπο, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για το Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός οι αποδόσεις φέρνουν σε πρώτο πλάνο τους πράσινους για να κάνουν το 1-0 και να φύγουν με τη νίκη από τη Γερμανία. Συγκεκριμένα, ο άσος της Άλμπα Βερολίνου φτάνει στο 6,90** και το διπλό του Παναθηναϊκού βρίσκεται πιο κάτω στο 1,10** στην πλατφόρμα της Betsson. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και την παράταση. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΆΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η πρεμιέρα της Euroleague είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για όλες τις ομάδες και στο Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός τα προγνωστικά παρουσιάζουν πανίσχυρο φαβορί για τη νίκη. Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη με δεδομένο πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας στα ρόστερ των δύο ομάδων, αλλά τα πάντα θα κριθούν στο παρκέ αφού είναι η έναρξη μιας νέας σεζόν και οι αντίπαλοι ακόμη ψάχνουν τα πατήματά τους.

Ποια είναι η προϊστορία στο Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός από το 2013 μέχρι σήμερα;

  • 6 νίκες η Άλμπα Βερολίνου.
  • 7 νίκες ο Παναθηναϊκός.
  • Ο Παναθηναϊκός τρέχει σερί 3 νικών επί της Άλμπα Βερολίνου.

Στην πλατφόρμα της Betsson, μπάσκετ και στοίχημα συνδυάζονται άψογα με τα βλέμματα στραμμένα στο Βερολίνο. Εκεί η Άλμπα Βερολίνου ποντάρει στην έδρα της και στο γρήγορο στιλ παιχνιδιού της για να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Παναθηναϊκό που θέλει να αρχίσει ιδανικά την υπεράσπιση του τίτλου του. Το Over 165,5 συνολικοί πόντοι με παράταση προσφέρεται στο 1,87**, με το αντίστοιχο Under στο 1,91**.

Η Άλμπα Βερολίνου συνεχίζει με τον κόουτς Ισραέλ Γκονθάλεθ στον πάγκο της και διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της. Αυτή τη σεζόν ψάχνει να βελτιωθεί έπειτα από μια πορεία με 5 νίκες σε 34 αγωνιστικές στην περασμένη Euroleague. Βέβαια, απομένει να φανεί τι μπορεί να κάνει μιας και είναι σημαντικές οι απώλειες του γκαρντ Στέρλινγκ Μπράουν, αλλά και του ψηλού Γιοχάνες Τίμαν. Έκανε κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι για να καλύψει τα κενά. Προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 105-70 κόντρα στην Όλντενμπουργκ για το πρώτάθλημα Γερμανίας.

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, δεν μπήκε στη σεζόν όσο καλά θα ήθελε. Την περασμένη Κυριακή (29/09) ηττήθηκε με 86-85 από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ Ελλάδας και δεν κατάφερε να πάρει τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Μετά το ματς, ο προπονητής Εργκίν Αταμάν ανέφερε πως ακόμη η ομάδα του δεν αγωνίζεται στο επίπεδο που εκείνος θέλει. Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει ενισχυθεί με τον γκαρντ Λορένζο Μπράουν, τον φόργουορντ Τσέντι Όσμαν και τον ψηλό Ομέρ Γιουρτσεβέν. Οι δύο πρώτοι δεν έχουν ενσωματωθεί απόλυτα στη δυναμική του συγκροτήματος, αλλά υπάρχει η πεποίθηση πως μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Στην Ευρωλίγκα το στοίχημα προσελκύει τεράστιο ενδιαφέρον. Αυτή η σεζόν αναμένεται ακόμη πιο συγκλονιστική από την προηγούμενη με όλες τις ισχυρές διεκδικήτριες να έχουν κάνει καλές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να σηκώσουν το τρόπαιο. Ο Παναθηναϊκός λογαριάζεται ως μεγάλο φαβορί για την κούπα με απόδοση 4,25**, όπως και ο Ολυμπιακός, στην πλατφόρμα της Betsson.

ΆΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγωνιστικά, το Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός αποτελεί μεγάλο στοίχημακαι πρόκληση για τις δύο ομάδες. Η Άλμπα Βερολίνου ξέρει πως σε ταλέντο δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό οπότε θα επιχειρήσει να κάνει τη διαφορά με την τακτική της, την ταχύτητά της και το περιφερειακό σουτ. Ο Παναθηναϊκός θέλει να εμφανιστεί βελτιωμένος σε σύγκριση με τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Η Άλμπα Βερολίνου δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει στο μάξιμουμ τους Μπράουν, Όσμαν και Αντετοκούνμπο.

Euroleague – 1η αγωνιστική

  • Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός (03/10)
  • Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα (03/10)
  • Μονακό – Αρμάνι Μιλάνο (03/10)
  • Μπασκόνια – Παρτιζάν (03/10)
  • Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης (03/10)
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιλερμπάν (03/10)
  • Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (04/10)
  • Βίρτους Μπολόνια – Αναντολού Εφές (04/10)
  • Παρί – Ερυθρός Αστέρας (04/10)

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ