Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός, νέα αρχή

Reading time4 λ

Ιδιαίτερο το ματς Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός, περιλαμβάνει μεγάλες ευκαιρίες για στοιχημα

Η δράση επιστρέφει σήμερα στα παρκέ, με πληθώρα σημαντικών αναμετρήσεων και στην πλατφόρμα της Betsson υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Το πρώτο μέρος της 25ης αγωνιστικής της Euroleague συγκεντρώνει τα βλέμματα και ειδικά στο παιχνίδι Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός, που αρχίζει στις 21:30, αφού η ελληνική ομάδα πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα.

Μετά την αποτυχία στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, υπήρξαν εξελίξεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αποτελεί παρελθόν και με νέο προπονητή τον Χρήστο Σερέλη, οι Πράσινοι θα επιχειρήσουν ένα νέο ξεκίνημα, αν και έχουν σημαντικά προβλήματα απουσιών. Από «κάζο» στο Final Eight του Coppa Italia προέρχεται και η Αρμάνι Μιλάνο, αφού έχασε στον προημιτελικό από την Μπρέσια και θα επιχειρήσει… επανεκκίνηση, αν και η υπόθεση πρόκριση φαντάζει πλέον μακρινή. Από το υπόλοιπο αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η σύγκρουση Παρτιζάν-Φενέρμπαχτσε, που θα κρίνει πολλά στη μάχη της οκτάδας, ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα παιχνίδια Ρεάλ Μαδρίτης-Ζαλγκίρις Κάουνας και Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπάγερν.

ΜΑΧΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ NBA

Το «μέτωπο» των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπαίνει στην τελική ευθεία. Για την πέμπτη αγωνιστική της ευρωπαϊκής ζώνης, κυριαρχεί το βαλκανικό ντέρμπι Βοσνία Ερζεγοβίνη-Μαυροβούνιο, που μπορεί να κρίνει το τρίτο εισιτήριο του ενδέκατου ομίλου. Η Βοσνία Ερζεγοβίνη χρειάζεται νίκη και κάλυψη της διαφοράς της ήττας των 19 πόντων, ώστε να πάρει το πάνω χέρι. Από την πλευρά του, το Μαυροβούνιο προκρίνεται αν καταφέρει να επικρατήσει. Για το ίδιο γκρουπ, μονόπλευρο ενδιαφέρον έχει το Λιθουανία-Ουγγαρία. Οι Λιθουανοί έχουν προκριθεί, οι Ούγγροι θέλουν νίκη και παράλληλα ήττα του Μαυροβουνίου, ώστε να παραμείνουν «ζωντανοί». Δίχως διακύβευμα το Τσεχία-Γαλλία.

Στον δωδέκατο όμιλο, «παίζεται» ακόμα μια θέση για την τελική φάση. Ξεχωρίζει το Ολλανδία-Γεωργία, στο οποίο η Γεωργία ψάχνει το «ροζ φύλλο» για να παραμείνει τρίτη και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση. Στα άλλα παιχνίδια, Ισλανδία-Ισπανία και Ιταλία-Ουκρανία, με τους Ισπανούς και τους Ιταλούς να έχουν εξασφαλισμένη την πρόκριση, είναι οι Ισλανδοί και η Ουκρανοί αυτοί που αναζητούν τη νίκη, για να διατηρηθούν στο… κόλπο.

Μετά τη γιορτή του All Star Game, το NBA επιστρέφει απόψε σε κανονικούς ρυθμούς. Σε πρώτο πλάνο απόψε βρίσκονται οι αγώνες Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ντένβερ Νάγκετς και Φιλαδέλφεια 76ερς-Μέμφις Γκρίζλις. Τόσο οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, όσο και οι Φιλαδέλφεια 76ερς κυνηγούν την εδραίωσή τους στην τετράδα της ανατολικής περιφέρειας. Όμως, οι Ντένβερ Νάγκετς είναι στην κορυφή της Δύσης και στοχεύουν στην πρωτιά του πρωταθλήματος, ενώ οι Μέμφις Γκρίζλις βρίσκονται στο δεύτερο δυτικό σκαλοπάτι. Σημαντικές είναι και οι μάχες Ιντιάνα Πέισερς-Μπόστον Σέλτικς και Λος Άντζελες Λέικερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

19:30   Λιθουανία-Ουγγαρία                          Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

19:45   Τσεχία-Γαλλία                                    Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

20:30   Ολλανδία-Γεωργία                             Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

21:00   Βοσνία Ερζεγοβίνη-Μαυροβούνιο    Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

21:05   Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπάγερν            Euroleague

21:30   Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός         Euroleague

21:45   Ρεάλ Μαδρίτης-Ζαλγκίρις Κάουνας Euroleague

21:45   Ισλανδία-Ισπανία                                Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

22:00   Παρτιζάν-Φενέρμπαχτσε                   Euroleague

22:00   Ιταλία-Ουκρανία                                Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:00   Ιντιάνα Πέισερς-Μπόστον Σέλτικς                        NBA

02:00   Κλίβελαντ ΚαβαλίερςΝτένβερ Νάγκετς              NBA

02:00   Ορλάντο Μάτζικ-Ντιτρόιτ Πίστονς                       NBA

02:30   Τορόντο Ράπτορς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς           NBA

02:30   Φιλαδέλφεια 76ερς-Μέμφις Γκρίζλις                    NBA

03:30   Ντάλας Μάβερικς-Σαν Αντόνιο Σπερς                  NBA

04:00   Γιούτα Τζαζ-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ                     NBA

05:00   Λος Άντζελες Λέικερς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς NBA

05:00   Σακραμέντο Κινγκς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς NBA