Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης, με την πλάτη στον τοίχο

Reading time3 λ

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον και πληθώρα επιλογών για στοιχημα στο Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης

Την Τρίτη στις 19:30 στην Πόλη διεξάγεται το εξαιρετικά σημαντικό εξ αναβολής παιχνίδι της Euroleague, Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Δεν θα ήταν υπερβολικό να αναφέρουμε πώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά κυρίως με τον τρόπο που έπαιξε, η Αναντολού Εφές βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Αν και κάτοχος του τίτλου, κινδυνεύει βάσιμα πλέον, να μείνει εκτός των πλέι οφ, παρότι έχει σχετικά καλό πρόγραμμα. Από την άλλη μεριά, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κερδίσει, ώστε να πιάσει πάλι τον Ολυμπιακό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρωτιά στο τέλος της κανονικής περιόδου.

ΟΠΟΙΑ ΧΑΣΕΙ, ΧΑΝΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ

Εκτός από την Euroleague, γίνονται και τρεις αγώνες για το Basketball Champions League, οι Νταρουσάφακα-Μπιλμπάο, Βόννη-Μανρέσα, Ντιζόν-Χάποελ Ιερουσαλήμ, οι οποίοι είναι για την 5η και προτελευταία αγωνιστική του ομίλου. Αν εξαιρεθεί η Βόννη, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα play off, όλες οι υπόλοιπες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ειδικά στο Νταρουσάφακα-Μπιλμπάο, όποια ομάδα χάσει, αποκλείεται από τη συνέχεια του θεσμού.

Στο NBA, μετά τα μεσάνυχτα, ξεκινάει από τον Καναδά στο Τορόντο Ράπτορς-Ντένβερ Νάγκετς η περιοδεία των πρωτοπόρων της Δύσης στην ανατολική περιφέρεια. Βέβαια, οι Ντένβερ Νάγκετς έχουν μια μικρή απόσταση ασφαλείας από τη δεύτερη θέση, αλλά πάντα τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια κρύβουν εκπλήξεις. Στο τελευταίο παιχνίδι του κουπονιού στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται η περιοδεία μίας ομάδας της ανατολικής περιφέρειας στη Δύση, με το Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Νιου Γιορκ Νικς. Την ίδια ώρα παίζουν στην Αριζόνα, Φοίνιξ Σανς-Μιλγουόκι Μπακς, το ζευγάρι του τελικού πριν από δύο χρόνια. Νωρίτερα, όμως, διεξάγεται ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι σχετικά με την είσοδο στο play in tournament που θα οδηγήσει στα play off στη δυτική περιφέρεια, το Νιου Όρλεανς Πέλικανς-Λος Άντζελες Λέικερς.

19:00     Νταρουσάφακα-Μπιλμπάο                                               Champions League

19:30     Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης                                     Euroleague

21:00     Ντιζόν-Χάποελ Ιερουσαλήμ                                               Champions League

21:00     Βόννη-Μανρέσα                                                                     Champions League

01:30     Τορόντο Ράπτορς-Ντένβερ Νάγκετς                               NBA

02:00     Νιου Όρλεανς Πέλικανς-Λος Άντζελες Λέικερς          NBA

04:00     Φοίνιξ Σανς-Μιλγουόκι Μπακς                                         NBA

04:00     Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Νιου Γιορκ Νικς                NBA