Game Time: Ούνικς Καζάν-Μονακό, εκδίκηση

Reading time3 λ

Προηγούμενα έχουν Ούνικς Καζάν και Μονακό, σε ένα παιχνίδι με πολλές επιλογές για ποντάρισμα.

19:00   Λευκορωσία-Ελλάδα                    Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

Η Λευκορωσία ξεκίνησε την παρουσία της στον τέταρτο όμιλο με δύο ήττες, εντός έδρας από την Ισλανδία (1-2) και εκτός από την Πορτογαλία. Επί των ημερών του Σεργκέι Γιασίνσκι μετρά μόλις 1 νίκη και 3 ήττες σε σύνολο 4 αγώνων, είναι εμφανές το πρόβλημά τους στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ η τελευταία εντός έδρας νίκη τους καταγράφηκε τον Ιούνιο του 2019.

Η Ελλάδα απέσπασε ισοπαλία στην Ισλανδία (1-1) και διατηρεί το αήττητό της στο γκρουπ έπειτα από 3 αγώνες, με απολογισμό 5 βαθμών. Μόνο που το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου έχει επιδείξει μονάχα εκλάμψεις ως τώρα στο επιθετικό κομμάτι. Ωστόσο, μοιάζει συμπαγής στα μετόπισθεν. Σε επίπεδο Ελπίδων μετρά 2 νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις στη Λευκορωσία.

19:00   Ούνικς Καζάν-Μονακό                 Euroleague

Η Ούνικς Καζάν ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ζενίτ (69-70) στο πρώτο της παιχνίδι στη φετινή Euroleague. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς μπορεί να διαθέτει πλούσιο επιθετικό οπλοστάσιο με την παρουσία των Κέινααν, Μπράουν, Χεζόνια, που μεγαλώνει περαιτέρω με την προσθήκη του Μέγιο. Επίσης θέλει εκδίκηση από τη Μονακό για την ήττα της στους τελικούς του Eurocup. Όμως, καλείται να λύσει το μεγάλο πρόβλημα της στον τομέα των ριμπάουντ.

Η Μονακό ηττήθηκε εμφατικά από την Μπουλόν Λεβαλουά (81-108) στο πλαίσιο της γαλλικής LNB, και αποχαιρέτησε το αήττητο ξεκίνημά της στη σεζόν. Το συγκρότημα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς είδε για πρώτη φορά φέτος να καταρρέει η καλή περιφερειακή αμυντική εικόνα της, ωστόσο η ψυχολογία της παραμένει καλή, έπειτα από την άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα. Μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα ματς με τη Μονακό, ανεξαρτήτως έδρας κι επιστρέφει στο γήπεδο όπου κατέκτησε το Eurocup τον Απρίλιο.

21:30   Μπασκόνια-Αρμάνι Μιλάνο         Euroleague

Η Μπασκόνια έφυγε με άδεια χέρια από τη Μανρέσα (67-74) και έφτασε τις 3 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Εμφανίζει μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, όπως φάνηκε και στην τραγική πρεμιέρα της στη Eurolegaue με τον Ολυμπιακό, αφού σε αυτά τα 3 παιχνίδια σημείωσε μόλις 59,3 πόντους κατά μέσο όρο. Πληρώνει τις απουσίες της, αλλά και το χάσμα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τον πλέι-μέικερ Μπόλντγουιν, τον οποίο δεν υπολογίζει.

Η Αρμάνι Μιλάνο επιβλήθηκε με ευκολία της Τρέντο (93-72) και συνεχίζει με 100% στην ιταλική Serie A, αλλά και τη Euroleague, όπου θριάμβευσε επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα διαθέτει αμυντική προσήλωση (κρατά τους αντιπάλους της στους 69,6 πόντους), διαθέτει πολύ μεγάλο βάθος επιλογών τόσο περιφερειακά όσο και στους ψηλούς, αλλά είναι δυσμενές το παρελθόν στη Βιτόρια.

21:45   Τρανμίρ-Κόλτσεστερ                    League Two Αγγλίας

Η Τρανμίρ κέρδισε στο Σάλφορντ (2-0) και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση της στην επόμενη φάση του EFL Trophy. Επιβεβαίωσε την εξαιρετική της κατάσταση, όντας αήττητη στα 5 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, έλυσε τα επιθετικά της ζητήματα, παραμένει συνεπής ανασταλτικά, ενώ έχει κερδίσει και τα 4 τελευταία ματς στο σπίτι της.

Η Κόλτσεστερ ηττήθηκε στο σπίτι της από τη Σάλφορντ (0-2) κι εξακολουθεί να κινείται στη μετριότητα. Οι μεταπτώσεις τόσο στο αμυντικό, όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι είναι συνεχείς, ωστόσο δεν έχει χάσει σε καμία από τις 5 εξόδους της ως τώρα στο πρωτάθλημα. Πάντως, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στην έδρα της Τρανμίρ από το 2008.

21:45   Ντάνταλκ-Σάμροκ Ρόβερς            Premier Division Ιρλανδίας

Η Ντάνταλκ έφυγε με βαθμό από την έδρα της Φιν Χαρπς (2-2) και παραμένει δύο βαθμούς μακριά από τα μπαράζ υποβιβασμού. Διατηρεί ένα αήττητο σερί 5 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ νίκησε και στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Σάμροκ Ρόβερς κέρδισε την Ντέρι (2-1) κι έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Έφτασε τις 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, στις οποίες δέχτηκε μονάχα 1 γκολ, όμως, τον Μάιο ηττήθηκε στην πρώτη φετινή επίσκεψή της στο Ντάνταλκ (1-2).