Κακιούζης: Η σειρά του Ολυμπιακού με τη Φενέρ και το Final 4 του Κάουνας

Reading time1 λ

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό. Ή μάλλον καλύτερα την Παρασκευή στις 18:00, όταν και οι Ερυθρόλευκοι δίνουν τον πρώτο τους «τελικό» (ευχόμενοι ότι θα ζήσουν και το δεύτερο τους την Κυριακή) απέναντι στην Μονακό για την ημιτελική φάση του Final 4 της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά τη μαγική σεζόν στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης και τη δύσκολη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε, παίζει με τους Μονεγάσκους έχοντας στο πλευρό της περίπου 4.000 οπαδούς τους που έχουν ταξιδέψει από παντού για το Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας, όμως όλα αυτά είναι στα… γραπτά, καθώς στο παρκέ συνήθως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

To Betsson Radio και πιο συγκεκριμένα ο Παύλος Σαχτούρης, ανέλυσαν τον πρώτο ημιτελικό του Κάουνας αλλά και συνολικά το Final 4, φιλοξενώντας στον αέρα της εκπομπής Betsson Sports Magazino τον Μιχάλη Κακιούζη.

Ο Έλληνας προπονητής του Κεραυνού Στροβόλου μίλησε για την προσπάθεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, τη διοργάνωση που είναι 100% ανταγωνιστική για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, την Εθνική Ομάδα αλλά και την προσπάθεια του Κεραυνού στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Το Betsson Radio ήρθε και παίζει κάθε μέρα με αθλητικές εκπομπές και 100% διασκέδαση. Πάτησε εδώ για να το ακούσεις!