Μακάμπι-Φενέρμπαχτσε, διαλέγει αντίπαλο

Reading time3 λ

Πλούσιες ευκαιρίες για στοίχημα μας περιμένουν στον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Φενέρμπαχτσε.

Μια σειρά από κρίσιμα παιχνίδια βρίσκονται στο σημερινό πρόγραμμα και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Στο επίκεντρο θα βρεθεί ο εξ αναβολής αγώνας Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενέρμπαχτσε, που αρχίζει στις 19:30, συμπληρώνει το παζλ της κανονικής περιόδου της Euroleague και θα καθορίσει οριστικά τα ζευγάρια των πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που πέτυχε εντυπωσιακή νίκη μέσα στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αντίπαλο στα προημιτελικά. Αν επικρατήσει, θα τερματίσει στην πέμπτη θέση και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αντίθετα, σε περίπτωση ήττας θα βρεθεί στο έκτο σκαλοπάτι και θα βρεθεί απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία εσχάτως ταλαιπωρείται από κρούσματα κορωνοϊού. Από την πλευρά της, η Φενέρμπαχτσε, που έχασε από τον Παναθηναϊκό μέσα στην Κωνσταντινούπολη, ταξίδεψε στο Ισραήλ δίχως το παραμικρό αγωνιστικό κίνητρο κι απλά θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν με μια ευχάριστη νότα.

ΜΕΤΩΠΑ ΜΕ ΣΑΣΠΕΝΣ

Ο δεύτερος αγώνας της προημιτελικής φάσης του Basketball Champions League για το ζευγάρι Λούντβιχσμπουργκ-Κλουζ διεξάγεται απόψε. Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας ταξίδεψε στη Γερμανία έχοντας στις αποσκευές της το προβάδισμα με 1-0, χάρη στη νίκη με 76-73 στην πρώτη αναμέτρηση. Χρειάζεται ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα για να προκριθεί στο φάιναλ φορ του Μπιλμπάο, αλλά η Λούντβιχσμπουργκ θα δώσει μάχη για να ισοφαρίσει τη σειρά.

Το εξ αναβολής ματς Λαύριο-Κολοσσός Ρόδου για την Basket League έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Το Λαύριο θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την έδρα του, ώστε να αφήσει πίσω την κυριακάτικη ήττα από την ΑΕΚ για να μην «εκτροχιαστεί» από την οκτάδα. Ο Κολοσσός Ρόδου, όμως, πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Προμηθέα και θέλει να εδραιωθεί για τα καλά στην τετράδα.

Η βραδιά ολοκληρώνεται με τους αγώνες για τα πλέι-ιν του NBA, με τις νικήτριες να παίρνουν την τελευταία ευκαιρία για τη συμμετοχή στα πλέι-οφ. Στην Ανατολή κονταροχτυπιούνται Ατλάντα Χοκς-Σάρλοτ Χόρνετς. Τα Γεράκια έχουν το αβαντάζ της έδρας, αλλά και την ψυχολογία αφού νίκησαν τρεις φορές στις τέσσερις φετινές συναντήσεις με τις Σφήκες. Στη Δύση κοντράρονται Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Σαν Αντόνιο Σπερς. Με την ώθηση από το κοινό τους, οι Πελεκάνοι θα προσπαθήσουν να επικρατήσουν των Σπιρουνιών, που έχουν πανηγυρίσει τρεις νίκες στις τέσσερις φετινές αναμετρήσεις.

17:00   Λαύριο-Κολοσσός Ρόδου                                Basket League

19:30   Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενέρμπαχτσε                  Euroleague

21:00   Λούντβιχσμπουργκ-Κλουζ                              Basketball Champions League

02:00   Ατλάντα Χοκς-Σάρλοτ Χόρνετς                       NBA

04:30   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Σαν Αντόνιο Σπερς   NBA