Μονακό-Ολυμπιακός, με στόχο το προβάδισμα

Reading time4 λ

Στην τρίτη μονομαχία της Μονακό με τον Ολυμπιακό περιλαμβάνονται πλούσιες προσφορές για ποντάρισμα.

Ακόμα μια ημέρα με πολλά και σημαντικά μέτωπα μας περιμένει στα παρκέ και στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα. Το παζλ των τρίτων αγώνων για τα πλέι-οφ της Euroleague συμπληρώνεται απόψε και η σύγκρουση Μονακό-Ολυμπιακός, που είναι προγραμματισμένη για τις 22:00, βρίσκεται στο επίκεντρο, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν το προβάδισμα στη σειρά.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει μετά την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι με 96-72 μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με την οποία η Μονακό έκανε το 1-1. Οι Ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να ανακτήσουν το αμυντικό… φίλτρο, χάρη στο οποίο κέρδισαν το πρώτο ματς της σειράς, τη στιγμή που οι Μονεγάσκοι υπενθύμισαν για ποιο λόγο διέθεταν μια από τις κορυφαίες επιθέσεις της φετινής διοργάνωσης.

Νωρίτερα κοντράρονται Μπάγερν-Μπαρτσελόνα. Το σκορ είναι κι εδώ 1-1, έπειτα από τον θρίαμβο της Μπάγερν με 90-75 στο δεύτερο ματς που έγινε στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα, πάντως, έχει αποδείξει ότι διαθέτει την κλάση, για να ξαναφέρει την υπόθεση πρόκριση στα δικά της χέρια.

ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΕΨΗ

Το δεύτερο σκέλος των προημιτελικών του Eurocup διεξάγεται σήμερα. Εκκίνηση με το παιχνίδι Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Μπούρσασπορ. Η Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας θέλει να εκμεταλλευτεί ξανά την έδρα της, όπως έκανε και με την επίσης τουρκική Τουρκ Τέλεκομ στον προηγούμενο γύρο. Ωστόσο, η Μπούρσασπορ απέκλεισε ένα από τα μεγάλα φαβορί, την Παρτιζάν, κερδίζοντας μέσα στο Βελιγράδι.

Στο Βαλένθια-Μπουλόν Μετροπολιτάν, η οικοδέσποινα έχει θεωρητικό προβάδισμα, έχοντας κερδίσει το Αμβούργο στους «16». Η Μπουλόν Μετροπολιτάν, όμως, διαθέτει αξιόλογο σύνολο και το απέδειξε θέτοντας εκτός μάχης τη Βενέτσια.

Η στιγμή της στέψης στο FIBA Eurocup έφτασε. Απόψε διεξάγεται ο επαναληπτικός τελικός Μπαχτσέσεχιρ-Ρέτζιο Εμίλια στην Κωνσταντινούπολη. Η Μπαχτσέσεχιρ έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού είχε επικρατήσει της Ρέτζιο Εμίλια με 72-69 μέσα στην Ιταλία.

Στα μέρη μας και την Basket League, διεξάγονται δύο πολύ σημαντικά εξ αναβολής παιχνίδια. Κυριαρχεί το ντέρμπι της ουράς, Ιωνικός-Ηρακλής, στο οποίο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η παραμονή. Κρίσιμο και το ΠΑΟΚ-Προμηθέας. Αφενός διότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη που θα τον επαναφέρει σε τροχιά πλέι-οφ, αφετέρου γιατί ο Προμηθέας χρειάζεται το ροζ φύλλο για πλησιάσει την τετράδα.

Όσο για τον μαγικό κόσμο του NBA, είναι πιθανό να εκδοθούν εισιτήρια πρόκρισης στα ημιτελικά των δύο περιφερειών. Στην Ανατολή έχουμε το πέμπτο παιχνίδι της σειράς Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι εκπληκτικός, με 27,5 πόντους, 14,5 ριμπάουντ και 7 ασίστ, οι πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς προηγούνται με 3-1 και μπορούν να καθαρίσουν την πρόκριση.

Κάτι που μπορεί να συμβεί και στη Δύση και στο ζευγάρι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντένβερ Νάγκετς. Μπορεί οι Ντένβερ Νάγκετς να μείωσαν σε 3-1, αλλά με όπλο την έδρα, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τη σειρά.

17:00   ΠΑΟΚ-Προμηθέας                                                        Basket League

19:15   Ιωνικός-Ηρακλής                                                           Basket League

20:00   Μπαχτσέσεχιρ-Ρέτζιο Εμίλια                                         FIBA Europe Cup

21:00   Τσεντεβίτα Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Μπούρσασπορ       Eurocup

21:30   Μπάγερν-Μπαρτσελόνα                                                 Euroleague

21:30   Βαλένθια-Μπουλόν Μετροπολιτάν                                Eurocup

22:00   Μονακό-Ολυμπιακός                                                     Euroleague

02:30   Μιλγουόκι Μπακς-Σικάγο Μπουλς                                NBA

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Ντένβερ Νάγκετς                NBA